Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SP CONNECT Holder Magnet Adhesive SPC

169 kr.
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
SP Connect

SP CONNECT Holder Magnet Adhesive SPC+


Hvis du elsker at cykle, og du vil have det bedste ud af din smartphone, så er SP Connect Computer Mount Magnetic det perfekte valg for dig. Dette beslag bruger magneter til at fastgøre din smartphone til din cykel, så du kan bruge den som en cykelcomputer, et GPS-navigationsystem, en musikafspiller eller en fitness-tracker. Du kan nemt og sikkert montere din telefon på beslaget med et enkelt klik, og du kan justere vinklen efter dine behov. Beslaget er kompatibelt med de fleste smartphones og covers, og det har et enkelt og elegant design, der passer til enhver cykel.

Med SP Connect Computer Mount Magnetic kan du gøre din cykeltur mere sjov og informativ. Du kan følge din hastighed, distance, tid, kalorier, puls og meget mere på din telefon. Du kan også navigere til din destination med Google Maps eller andre apps. Du kan lytte til din yndlingsmusik eller podcast med Bluetooth-højttalere eller hovedtelefoner. Du kan endda optage din tur med et kamera eller en video-app. Alt dette er muligt med SP Connect Computer Mount Magnetic, det smarte beslag til din smartphone.

Vigtigste specifikationer:

  • Magneter til montering af din smartphone på din cykel
  • Nem og sikker fastgørelse med et enkelt klik
  • Justerbar vinkel for optimal visning
  • Kompatibel med de fleste smartphones og covers
  • Enkelt og elegant design
  • Vejer kun 25 gram
  • Mål: 60 x 50 x 14 mm

EAN:4028017528153

MPN:SP52815

Andre har også købt