Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SP CONNECT Computer Monteringskit SPC

89 kr.
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
SP Connect

SP CONNECT Computer Monteringskit SPC+


Hvis du leder efter en smart og sikker måde at fastgøre din smartphone til din cykel, så er SP Connect Computer Mount Adhesive Kit det perfekte valg for dig. Dette kit består af en selvklæbende holder, der kan monteres på ethvert fladt eller buet overflade, og en adapter, der kan fastgøres til din SP Connect Phone Case. Med dette kit kan du nemt og hurtigt sætte din smartphone på din cykel, så du kan bruge den som en cykelcomputer, navigationsenhed, musikafspiller eller andet.

SP Connect Computer Mount Adhesive Kit er lavet af høj kvalitet materialer, der sikrer en stabil og holdbar montering. Holderen har en stærk 3M tape, der kan klæbe til de fleste overflader, og adapteren har et patenteret twist-lock mekanisme, der låser din smartphone fast med et enkelt drej. Du kan også justere vinklen på din smartphone, så du kan se skærmen tydeligt. Kitet er kompatibelt med alle SP Connect Phone Cases og andre SP Connect produkter, så du kan udvide din opsætning med flere tilbehør.

SP Connect Computer Mount Adhesive Kit er det ideelle tilbehør for cyklister, der vil have det bedste ud af deres smartphone, mens de cykler. Uanset om du vil følge din hastighed, distance, puls, kalorier, rute eller andet, kan du gøre det med din smartphone og dette kit. Du kan også nyde din yndlingsmusik, podcasts, lydbøger eller andet, mens du cykler. Med SP Connect Computer Mount Adhesive Kit kan du forvandle din smartphone til en multifunktionel cykelcomputer med et snuptag.

Vigtigste specifikationer:

  • Selvklæbende holder, der kan monteres på ethvert fladt eller buet overflade
  • Adapter, der kan fastgøres til din SP Connect Phone Case
  • Patenteret twist-lock mekanisme, der låser din smartphone fast med et enkelt drej
  • Justerbar vinkel på din smartphone
  • Kompatibel med alle SP Connect Phone Cases og andre SP Connect produkter
  • Lavet af høj kvalitet materialer
  • Vejer kun 15 gram

EAN:4028017528245

MPN:SP52824

Andre har også købt