Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Sigma Head light Aura 30 Black

119 kr. Oprindeligt: 149 kr. -20 %
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Sigma

Sigma Aura 30 Forlygte

AURA 30's rækkevidde på 30 lux og 40 meter gør den til den perfekte ledsager til daglig brug i bytrafik. Den har StVZO-godkendelse og to lystilstande. Børn og dem, der kun rider lejlighedsvis, sætter pris på dens lette håndtering, lange brændetid og enkle batteriudskiftning.

I standardtilstand kan AURA 30 forblive på fuld effekt (30 lux) i cirka fem timer. Ved tusmørke eller på godt oplyste gader kan du bruge Eco-tilstand, som giver tilstrækkelig cykelbelysning i op til 15 timer.

Cykellygten drives med to standard AA-batterier (medfølger). Batterierne kan nemt udskiftes uden værktøj, mens du er ude.

AURA 30's tænd/sluk-knap fungerer også som batteriindikator. Dette lader dig hele tiden vide, om lyset stadig har nok batteristrøm tilbage. Hvis den resterende kapacitet er 10 % eller mindre, lyser knappen rødt.

Ingen problemer med vand: AURA 30 er modstandsdygtig over for vandsprøjt i overensstemmelse med den internationale IPX4-standard og er pålidelig selv i dårligt vejr.

Det praktiske silikonestyrbeslag er permanent fastgjort til AURA 30, hvilket muliggør hurtig og præcis montering på ethvert styr. Dette giver dig mulighed for at montere og fjerne din cykellygte uden værktøj.

Forlygten tændes med et dobbeltklik og slukkes med et langt tryk på knappen. Denne funktion forhindrer utilsigtet tænding (f.eks. når den er i brugerens lomme).

 


EAN:4016224159505

MPN:15950

Andre har også købt