Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SHIMANO Pedal (SPD) PD-ES600 Enkeltsidet Dark Gray

519 kr. Oprindeligt: 709 kr. -27 %
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Shimano

SHIMANO Pedal (SPD) PD-ES600 Enkeltsidet Dark Gray


SHIMANO PD-ES600 er den letteste SPD-pedal designet specifikt til landevejscykler, og den tilbyder en unik kombination af ydeevne og funktionalitet. Med sit elegante, enkeltsidede design i mørkegrå er denne pedal en fremragende tilføjelse for cyklister, der søger at forbedre deres køreegenskaber med en pålidelig og effektiv pedal.

Den brede platform er designet til at maksimere kraftoverførslen fra SPD-sko, hvilket sikrer, at hver pedalomgang bliver så effektiv som mulig. Dette er særligt vigtigt for landevejscyklister, hvor kraft og præcision spiller en central rolle i ydeevnen.

Pedalens lavprofil SPD-design giver mulighed for nem adgang fra den ene side, hvilket gør den hurtig og let at bruge, især under racebetingelser eller i bymiljøer, hvor hurtige stop og starts er almindelige. Denne funktion er ideel for ryttere, der ønsker en hurtig og nem fastgørelse uden at skulle kæmpe med pedalens orientering.

Kompatibiliteten med sko, der har nedfældede SPD-klamper, betyder, at disse pedaler også er mere praktiske til gåture, når du ikke er på cyklen. Dette er en væsentlig fordel for touring eller bycyklister, der måske ofte træder af cyklen for at udforske eller udføre ærinder.

En vigtig funktion ved PD-ES600 er den justerbare spænding for fast- og frigørelse. Dette giver brugeren mulighed for at tilpasse pedalen efter deres præferencer, hvilket øger både komforten og ydeevnen ved at sikre, at pedalen ikke er for stram eller for løs under kørslen.

Vigtigste specifikationer:

  • Produkttype: SPD-pedal til landevejscykler
  • Design: Enkeltsidet adgang
  • Materiale: Højstyrkelegering, dark gray finish
  • Platform: Bred, optimeret for effektiv kraftoverførsel
  • Klampekompatibilitet: Passer til sko med nedfældede SPD-klamper
  • Justerbarhed: Justerbar spænding for fast- og frigørelse

SHIMANO PD-ES600 pedal er det perfekte valg for seriøse landevejscyklister og entusiaster, der søger en letvægts, højtydende pedal, der tilbyder pålidelighed og justerbar komfort. Denne pedal sikrer en jævn og effektiv køreoplevelse, hvilket gør den til en ideel opgradering fra standard pedaler.


EAN:4524667867562

Andre har også købt