Pro

Tilbud

Cykelholder PRO cykelstativ 29" og 700c

Vejl. pris: 268,00 DKK 163,00 DKK

Tilbud

Extensions Missile EVO ski-bend

Vejl. pris: 1.949,00 DKK 1.499,00 DKK

Tilbud

PRO Frempind LT

Vejl. pris: 229,00 DKK 225,00 DKK

Tilbud

Pro Vibe Alu aero

Vejl. pris: 1.099,00 DKK 749,00 DKK

Tilbud

kameraholder Pro Top Cap 1 1/8

Vejl. pris: 179,00 DKK 149,00 DKK

Tilbud

Kasetteværktøj 10-12 speed

Vejl. pris: 309,00 DKK 309,00 DKK

Tilbud

Krankboksværktøj

Vejl. pris: 189,00 DKK 129,00 DKK

PRO Bikegear

PRO er et mærke der udspringer fra Shimano-brandet. PRO har i høj grad fokus på højkvalitetsprodukter, der målretter sig mod den optimale præstation. Mærket fokuserer derfor meget på de små fordele ved aerodynamik, lav vægt og høje stivhedsværdier i produkterne.


PRO Bikegear - et aerodynamisk set-up

Hos Pro finder man lige netop de produkter, som kan hjælpe cykelrytteren til en bedre præstation på enkeltstarten eller på triathlon distancen. I forhold til aerodynamiske styr finder man flere modeller hos PRO. Toppen af kransekagen udgøres af carbon styret PRO Stealth Evo. Dette styr er som nævnt et fullcarbon styr med integreret frempind og kabelføring, hvilket sikrer både lav vægt samt optimal aerodynamik.

På TT-fronten er Missil Evo Basebar blandt PRO's top-styr - dette styr muliggør at extensions placeres i en bredde der passer til lige netop den kørestil og aggressivitet man ønsker i sit set-up – de smalle bars sikrer en aerodynamisk position optimal for TT, mens de bredere bars har en smule mere komfort og kan være bedre til længere triatlon distancer.


PRO leverer de hurtige hjulsæt

Hos PRO finder man ikke almindelige hjulsæt til landevejen – dem kan man findes hos Shimano. Derimod finder man hos PRO Bikegear udelukkende modeller til TT/Tri. Til forhjulet kan man finde både et 3-spoke og et 5-spoke carbon forhjul. Disse to modeller skal sikrer den mest aerodynamiske kløvning af luften, når man suser afsted på TT-cyklen. Til baghjulet producerer PRO flere muligheder. Med Disc Extreme finder man et pladehjul i fullcarbon og med tubular ringe, hvilket er en meget TT orienteret løsning. PRO leverer dog også pladehjul med den klassiske clincher løsning i modellen Disc Wheel Clincher – endnu et aerodynamisk carbon produkt til at optimere præstationen mod uret.


MTB nyder også godt af PRO produkterne

Det er ikke kun på landevejen PRO gør livet lettere for den kvalitetsbevidste cykelrytter – også MTB verdenen nyder godt af firmaet. Til MTB leverer PRO både styr, frempinde, sadler og sadelpinde til enhver udfordring.  PRO Tharsis XC er PRO’s bud på en frempind til klassisk MTB. Denne frempind kombinerer lav vægt og stivhedsværdier helt i top. På den måde sikrer man en god præstation i en holdbar løsning.

PRO leverer altså en lang række kvalitetsprodukter til de tre store discipliner inden for cykling: Landevej, MTB og TT/Triathlon. Her hos Børkop Cykler er vi klar til at levere netop det PRO produkt du ønsker – om det er Stealth Evo styret med integreret frempind eller om det er en Koryak ASP Adjustable Seatpost til MTB, finder du hele sortimentet hos os.