Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

ParkTool Frikrans Aftrækker FR 1.3

99 kr. Oprindeligt: 109 kr. -9 %
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Park tool

ParkTool Frikrans Aftrækker FR 1.3


Parktool FR-1.3 krans aftrækker er det ideelle værktøj for cykelentusiaster og professionelle mekanikere, som søger en pålidelig løsning til afmontering af freewheels. Dette værktøj er designet til at passe perfekt til 20-spline værktøjsbeslag med en omtrentlig ydre diameter på 21,6 mm, hvilket gør det kompatibelt med et bredt udvalg af freewheels, herunder Atom®, Regina®, splined Zeus®, samt visse Schwinn®-godkendte freewheels. Dens robuste konstruktion og præcise pasform sikrer en effektiv og skånsom fjernelse af freewheels, uden at beskadige andre komponenter.

Værktøjets nøjagtige design sikrer en fast og sikker greb om freewheelens kranse, hvilket giver brugeren mulighed for at anvende den nødvendige kraft uden risiko for at glide eller beskadige kranse. Denne funktion er afgørende for at sikre en problemfri vedligeholdelsesproces, især for ældre cykler eller specialmodeller, hvor præcision og omhu er nødvendig.

FR-1.3 er fremstillet af højstyrke stål, der garanterer langvarig holdbarhed og modstand mod slid. Dette gør værktøjet til en værdifuld investering for enhver cykelforretning eller entusiast, som værdsætter pålideligt og langvarigt værktøj. Let at bruge og utroligt effektiv, Parktool's krans aftrækker er et must-have for dem, der ønsker at udføre vedligeholdelse og reparationer på deres cykler med professionalisme og præcision.

Vigtigste specifikationer:

  • Type: Krans aftrækker
  • Model: FR-1.3
  • Kompatibilitet: 20-spline værktøjsbeslag med en omtrentlig ydre diameter på 21,6 mm
  • Passer til: Atom®, Regina®, splined Zeus®, og visse Schwinn®-godkendte freewheels
  • Materiale: Højstyrke stål
  • Anvendelsesområde: Afmontering af freewheels

EAN:0763477003447

UPC:000000001036

Andre har også købt