Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Park Tool MLP-1.2 Masterlink Kædetang

139 kr. Oprindeligt: 209 kr. -33 %
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Park tool

Park Tool MLP-1.2 Masterlink Kædetang

Mange moderne skifterkæder bruger et "masterlink" (også kendt som et "quick link" eller "power link"), der tillader kæden at blive installeret og fjernet uden at drive en nitte ud. MLP-1.2 Master Link tang foretager fjernelse og udskiftning af disse masterled hurtigt og ubesværet. Indsæt blot de specialdimensionerede kæber i masterleddet. Klem derefter håndtagene for at åbne eller træk i håndtagene for at lukke linket. Kompatibel med 5-til-12-gears skifterkæder, der bruger et masterled, inklusive SRAM AXS og Shimano XTR 12-speed. Også kompatibel med Campagnolo 13-speed kæde.

BEMÆRK: MLP-1.2 virker ikke på traditionelle 2- og 3-delte masterlinks (vist på billederne), som normalt findes på cykler med enkelt hastighed eller 3 hastigheder, der bruger et enkelt baghjul. Disse typer masterlinks har de to stifter fastgjort på den ene sideplade og brug en sideplade, der clipses på, eller en sideplade og en fjederclips til at holde den modsatte plade på. For at fjerne denne type hovedled skal du bruge en nåletang til at skubbe fjederclipsen af, fjerne den ydre plade og derefter fjerne siden med de to stifter eller fjerne den enkelte sideplade.


EAN:763477004567

Andre har også købt