Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Spindrift Prizm Tungsten Polarized Light Curry

2.080 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Spindrift Prizm Tungsten Polarized Light Curry


Opgrader din cykeloplevelse med Oakley Spindrift Prizm Tungsten Polarized Light Curry solbriller. Disse solbriller kombinerer avanceret teknologi med et moderne design og er ideelle for cyklister, der søger både ydeevne og stil.

Rammen er fremstillet af det lette og holdbare O Matter™ materiale, hvilket sikrer både komfort og robusthed under selv de mest krævende cykelture. Den unikke Light Curry farve giver et iøjnefaldende og stilfuldt udseende, der komplementerer enhver cykelstil.

Prizm Tungsten Polarized-linserne benytter Oakleys innovative Prizm™ teknologi, som er udviklet til at forbedre farver og kontraster, så du kan se flere detaljer i dine omgivelser. Med en lysgennemgang på 14% er disse linser ideelle til moderat til lyse forhold, hvor de reducerer blænding og øger synligheden. Polariseringsfunktionen eliminerer genskin fra våde overflader og andre reflekterende materialer, hvilket giver et krystalklart udsyn og forbedrer sikkerheden under cykling.

Solbrillerne er også udstyret med Unobtainium® næsepuder, der sikrer et fast og komfortabelt greb, selv når du sveder. Det tre-punkts pasformsystem sørger for, at solbrillerne sidder præcist og komfortabelt, hvilket minimerer trykpunkter og optimerer linsernes positionering for optimal synlighed.

Med fuld UV-beskyttelse beskytter disse solbriller dine øjne mod skadelige stråler, samtidig med at du får et klart og skarpt syn på vejen. Oakley Spindrift Prizm Tungsten Polarized Light Curry solbriller er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men også en essentiel del af enhver seriøs cyklists udstyr.

Vigtigste specifikationer:

  • Ramme: O Matter™ materiale, Light Curry farve
  • Linse: Prizm Tungsten Polarized, 14% lysgennemgang, UV-beskyttelse
  • Næsepuder: Unobtainium® for bedre greb ved sved
  • Pasform: Tre-punkts pasformsystem for optimal komfort og præcision
  • Teknologi: Prizm™ for forbedret farve og kontrast, Polariseret for reduceret genskin

Vælg Oakley Spindrift Prizm Tungsten Polarized Light Curry solbriller for at kombinere stil, komfort og avanceret teknologi på din næste cykeltur.


EAN:888392614742

Andre har også købt