Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Spindrift Prizm Black Polarized Berry

2.080 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Spindrift Prizm Black Polarized Berry


For cyklister, der ønsker både stil og ydeevne, er Oakley Spindrift Prizm Black Polarized Berry solbriller det perfekte valg. Disse solbriller kombinerer Oakleys avancerede teknologi med et moderne design, hvilket gør dem ideelle til daglig træning og lange cykelture.

Rammen er fremstillet af det lette og slidstærke O Matter™ materiale, som sikrer komfort og robusthed under krævende forhold. Den friske og unikke Berry farve giver et iøjnefaldende og stilfuldt udseende, der adskiller dig fra mængden og komplementerer enhver cykelstil.

Prizm Black Polarized-linserne anvender Oakleys banebrydende Prizm™ teknologi, der er designet til at forbedre farver og kontraster, så du kan se flere detaljer i dine omgivelser. Med en lysgennemgang på 11% er disse linser ideelle til meget lyse forhold, da de reducerer blænding og øger synligheden markant. Polariseringsfunktionen minimerer genskin fra våde overflader og andre reflekterende materialer, hvilket giver et krystalklart udsyn og forbedrer sikkerheden under cykling.

Solbrillerne er udstyret med Unobtainium® næsepuder, som sikrer et fast og behageligt greb, selv når du sveder. Det tre-punkts pasformsystem sikrer, at solbrillerne sidder præcist og komfortabelt, hvilket minimerer trykpunkter og optimerer linsernes justering for optimal synlighed.

Med fuld UV-beskyttelse beskytter disse solbriller dine øjne mod skadelige stråler, samtidig med at du nyder et skarpt og klart syn på vejen. Oakley Spindrift Prizm Black Polarized Berry solbriller er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men også et essentielt værktøj til enhver seriøs cyklist.

Vigtigste specifikationer:

  • Ramme: O Matter™ materiale, Berry farve
  • Linse: Prizm Black Polarized, 11% lysgennemgang, UV-beskyttelse
  • Næsepuder: Unobtainium® for bedre greb ved sved
  • Pasform: Tre-punkts pasformsystem for optimal komfort og præcision
  • Teknologi: Prizm™ for forbedret farve og kontrast, Polariseret for reduceret genskin

Vælg Oakley Spindrift Prizm Black Polarized Berry solbriller for at kombinere stil, komfort og avanceret teknologi på din næste cykeltur.


EAN:888392576897

Andre har også købt