Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Spindrift Prizm Black Black Ink

1.090 kr. Oprindeligt: 1.610 kr. -32 %
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Spindrift Prizm Black Black Ink


For cyklister, der søger en kombination af avanceret teknologi og elegant design, er Oakley Spindrift Prizm Black Black Ink solbriller det ideelle valg. Disse solbriller er skabt til at levere optimal ydeevne og beskyttelse, hvilket gør dem perfekte til både træning og lange cykelture.

Rammen på Oakley Spindrift er lavet af det lette og holdbare O Matter™ materiale, som sikrer både komfort og robusthed. Den sorte ink farve giver et klassisk og stilrent udseende, der komplementerer enhver cykelstil og -garderobe.

Prizm Black-linserne benytter Oakleys revolutionerende Prizm™ teknologi, som er designet til at forbedre farver og kontraster, så du kan se flere detaljer i dine omgivelser. Med en lysgennemgang på 11% er disse linser ideelle til meget lyse forhold, da de effektivt reducerer blænding og forbedrer synligheden. Linserne sørger for, at du kan se klart under forskellige lysforhold, hvilket er afgørende for både sikkerhed og ydeevne på cyklen.

Solbrillerne er også udstyret med Unobtainium® næsepuder, som sikrer et fast og behageligt greb, selv når du sveder. Det tre-punkts pasformsystem sørger for, at solbrillerne sidder præcist og komfortabelt, hvilket minimerer trykpunkter og optimerer linsernes justering for maksimal synlighed.

Med fuld UV-beskyttelse beskytter disse solbriller dine øjne mod skadelige stråler, samtidig med at du får et skarpt og klart syn på vejen. Oakley Spindrift Prizm Black Black Ink solbriller er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men også en essentiel del af enhver seriøs cyklists udstyr.

Vigtigste specifikationer:

  • Ramme: O Matter™ materiale, Black Ink farve
  • Linse: Prizm Black, 11% lysgennemgang, UV-beskyttelse
  • Næsepuder: Unobtainium® for bedre greb ved sved
  • Pasform: Tre-punkts pasformsystem for optimal komfort og præcision
  • Teknologi: Prizm™ for forbedret farve og kontrast

Vælg Oakley Spindrift Prizm Black Black Ink solbriller for at kombinere stil, komfort og avanceret teknologi på din næste cykeltur.


EAN:888392555168

Andre har også købt