Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Sielo Prizm Violet Polished Chrome

1.146 kr. Oprindeligt: 1.950 kr. -41 %
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Sielo Prizm Violet Polished Chrome


Oakley Sielo Prizm Violet Polished Chrome solbriller er den perfekte kombination af avanceret optik og stilfuldt design. Med deres slanke og moderne udseende tilbyder disse solbriller både funktionalitet og æstetik, hvilket gør dem ideelle til både sportslige aktiviteter og daglig brug.

Prizm Violet linserne er en af de mest avancerede linseteknologier fra Oakley, designet til at forbedre farver, kontrast og detaljer, så du kan se mere klart og levende under forskellige lysforhold. Denne teknologi er specielt udviklet til at optimere synligheden ved at filtrere specifikke lysbølgelængder, hvilket giver en forbedret visuel oplevelse uanset omgivelserne. De violettonede linser giver desuden et unikt og stilfuldt look.

Rammen er fremstillet af det holdbare og lette O Matter™ materiale, som sikrer komfort hele dagen uden at gå på kompromis med styrken. Den Polished Chrome finish tilføjer et sofistikeret og elegant touch, der gør disse solbriller til et fashion statement i sig selv.

Unobtainium® næsepuder sikrer en skridsikker pasform, selv under svedige og intense aktiviteter. Dette materiale øger grebet, når det bliver vådt, hvilket gør disse solbriller perfekte til sport og andre fysiske aktiviteter. De fleksible templer sikrer, at solbrillerne passer komfortabelt på forskellige hovedstørrelser.

Oakley Sielo solbrillerne tilbyder 100% UV-beskyttelse, hvilket betyder, at de blokerer alle skadelige UVA, UVB og UVC-stråler samt blåt lys op til 400nm. Dette sikrer, at dine øjne er fuldt beskyttet mod solens skadelige stråler, hvilket er essentielt for din øjensundhed.

Disse solbriller er ikke kun et modeaccessorie, men også et højteknologisk værktøj, der forbedrer din synsoplevelse og beskytter dine øjne. Med deres moderne design og avancerede funktioner er Oakley Sielo Prizm Violet Polished Chrome det ideelle valg for dem, der ønsker at kombinere stil med ydeevne.

Vigtigste specifikationer:

  • Linseteknologi: Prizm Violet
  • Rammemateriale: O Matter™
  • Næsepuder: Unobtainium®
  • UV-beskyttelse: 100% UVA, UVB, UVC og blåt lys op til 400nm
  • Design: Polished Chrome finish
  • Komfort: Letvægtsramme, fleksible templer

Disse solbriller er perfekte for enhver, der ønsker at kombinere avanceret teknologi med et moderne og elegant design, og samtidig sikre optimal beskyttelse og komfort i alle situationer.


EAN:888392613547

Andre har også købt