Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Sielo Prizm Grey Polarized Matte Black Ink

2.130 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Sielo Prizm Grey Polarized Matte Black Ink


Oakley Sielo Prizm Grey Polarized Matte Black Ink solbriller repræsenterer toppen af Oakleys innovative optiske teknologi og moderne design. Disse solbriller er skabt til dem, der kræver det bedste i både performance og æstetik, hvilket gør dem ideelle til både sport og hverdag.

Prizm Grey Polarized linserne er designet til at optimere farver, kontrast og detaljer for at give dig en forbedret visuel oplevelse i forskellige lysforhold. Polariseringsfilteret reducerer genskær og reflekser fra vand, sne og andre overflader, hvilket giver en klarere og mere komfortabel synsoplevelse. Denne teknologi er ideel til aktiviteter som kørsel, fiskeri, og andre udendørs eventyr, hvor maksimal klarhed er afgørende.

Rammen, fremstillet af det lette og holdbare O Matter™ materiale, sikrer en komfortabel og sikker pasform hele dagen. Den matte Black Ink finish tilføjer et moderne og sofistikeret look, der passer til enhver stil. Det stilfulde og strømlinede design gør disse solbriller lige så velegnede til en dag på farten som til afslappede aktiviteter.

Unobtainium® næsepuder og indersiden af templerne sikrer, at solbrillerne sidder fast, selv når du sveder. Dette materiale øger sit greb, når det bliver vådt, hvilket gør dem perfekte til både intense sportsaktiviteter og afslappet brug. De fleksible templer tilpasser sig forskellige hovedstørrelser, hvilket giver ekstra komfort og sikkerhed.

Disse solbriller tilbyder 100% UV-beskyttelse, der blokerer alle skadelige UVA, UVB og UVC-stråler samt skadeligt blåt lys op til 400nm. Dette sikrer, at dine øjne er fuldt beskyttet mod solens skadelige stråler, uanset hvor du befinder dig.

Oakley Sielo Prizm Grey Polarized Matte Black Ink solbriller er ikke blot et modeaccessorie, men et avanceret værktøj til at forbedre din synsoplevelse og beskytte dine øjne. Med deres elegante design og højtydende funktioner er de det perfekte valg for enhver, der ønsker at kombinere stil med maksimal funktionalitet.

Vigtigste specifikationer:

  • Linseteknologi: Prizm Grey Polarized
  • Rammemateriale: O Matter™
  • Næsepuder: Unobtainium®
  • UV-beskyttelse: 100% UVA, UVB, UVC og blåt lys op til 400nm
  • Design: Matte Black Ink finish
  • Komfort: Letvægtsramme, fleksible templer

Disse solbriller er det ideelle valg for dem, der ønsker den perfekte balance mellem avanceret teknologi og elegant design, samtidig med at de sikrer optimal øjenbeskyttelse og komfort i alle situationer.


EAN:888392612014

Andre har også købt