Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Radar EV Path Prizm Jade Polished White

1.356 kr. Oprindeligt: 2.010 kr. -33 %
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Radar EV Path Prizm Jade Polished White


Oakley Radar EV Path Prizm Jade Polished White er designet til cyklister, der kræver det ypperste inden for synsklarhed og stil. Med disse briller får du en kombination af avanceret teknologi og et elegant design, der optimerer din præstation på vejen.

Prizm Jade-linserne er udviklet til at forbedre farvekontraster og øge synligheden under forskellige lysforhold. Disse linser filtrerer specifikke lysbølger for at give en skarpere og mere detaljeret synsoplevelse, hvilket hjælper dig med at reagere hurtigt på skift i terrænet. Med en lysgennemtrængning på 14% er Prizm Jade-linser ideelle til skiftende vejrforhold, hvor både sol og skygge kan forekomme.

Stellet er fremstillet af Oakley's lette og holdbare O Matter™-materiale, der sikrer langvarig komfort og robusthed. Den Polished White-finish giver brillerne et moderne og raffineret udseende, som passer perfekt til enhver cykelgarderobe. Den udvidede linsehøjde på Radar EV Path-modellen giver et bredere synsfelt, hvilket er essentielt for optimal ydeevne og sikkerhed under cykling.

For at sikre en perfekt pasform, er Radar EV Path udstyret med Unobtainium® earsocks og nosepads, som øger grebet, når du sveder, og garanterer, at brillerne bliver siddende, hvor de skal. Det aerodynamiske design minimerer luftmodstand og tilbyder uovertruffen komfort, selv på lange ture.

Oakley Radar EV Path Prizm Jade Polished White er skabt til cyklister, der ønsker at maksimere deres ydeevne med stil. Disse briller leverer en enestående kombination af funktionalitet og æstetik, hvilket gør dem til det perfekte valg for seriøse cyklister.

Vigtigste specifikationer:

  • Linseteknologi: Prizm Jade
  • Lysgennemtrængning: 14%
  • Stelmateriale: O Matter™
  • Steltype: Polished White
  • Næsepuder og Earpads: Unobtainium®
  • Synsfelt: Udvidet linsehøjde for forbedret udsyn
  • UV-beskyttelse: 100% UVA, UVB og UVC

Med Oakley Radar EV Path Prizm Jade Polished White er du sikret en fremragende kombination af synsklarhed og stil, der hjælper dig med at præstere optimalt under enhver cykeltur.


EAN:888392356031

Andre har også købt