Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Frogskins Hybrid Prizm Black Matte Black/Neon Pink

983 kr. Oprindeligt: 1.520 kr. -35 %
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Frogskins Hybrid Prizm Black Matte Black/Neon Pink


For cyklister, der ønsker at kombinere retrostil med avanceret teknologi, er Oakley Frogskins Hybrid Prizm Black Matte Black/Neon Pink solbriller det perfekte valg. Disse solbriller tilbyder både høj ydeevne og et iøjnefaldende design, hvilket gør dem ideelle til både træning og afslappede cykelture.

Rammen er fremstillet af Oakleys lette og holdbare O Matter™ materiale, som sikrer både komfort og robusthed under alle forhold. Den matte sorte farve med neon pink detaljer giver et unikt og stilfuldt udseende, der skiller sig ud og tilføjer et moderne touch til din cykelgarderobe.

Prizm Black-linserne benytter Oakleys banebrydende Prizm™ teknologi, som forbedrer farver og kontraster, så du kan se flere detaljer i dine omgivelser. Med en lysgennemgang på 11% er disse linser ideelle til meget lyse forhold, hvor de effektivt reducerer blænding og forbedrer synligheden markant. Denne teknologi sikrer, at du får optimal synlighed under forskellige lysforhold, hvilket er afgørende for både sikkerhed og ydeevne på cyklen.

Disse solbriller er designet med fokus på komfort og funktionalitet. De er udstyret med klassiske Frogskins næsepuder, som sikrer et fast og behageligt greb, selv når du sveder. Dette bidrager til, at solbrillerne sidder præcist og komfortabelt, hvilket minimerer trykpunkter og maksimerer linsernes justering for optimal synlighed.

Med fuld UV-beskyttelse beskytter disse solbriller dine øjne mod skadelige stråler, samtidig med at du nyder et klart og skarpt syn. Oakley Frogskins Hybrid Prizm Black Matte Black/Neon Pink solbriller er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men også en essentiel del af enhver seriøs cyklists udstyr.

Vigtigste specifikationer:

  • Ramme: O Matter™ materiale, Matte Black/Neon Pink farve
  • Linse: Prizm Black, 11% lysgennemgang, UV-beskyttelse
  • Næsepuder: Klassiske Frogskins næsepuder for komfort og stabilitet
  • Teknologi: Prizm™ for forbedret farve og kontrast

Vælg Oakley Frogskins Hybrid Prizm Black Matte Black/Neon Pink solbriller for at kombinere stil, komfort og avanceret teknologi på din næste cykeltur.


EAN:888392610287

Andre har også købt