Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Frogskins Hybrid Prizm 24k Polarized

1.990 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Frogskins Hybrid Prizm 24k Polarized


Oakley Frogskins Hybrid Prizm 24k Polarized solbriller er den ultimative kombination af klassisk design og moderne teknologi. Med deres ikoniske retro-look, der trækker på Oakleys arv fra 80'erne, tilbyder disse solbriller ikke kun et stilfuldt udseende, men også en imponerende optisk ydeevne.

Prizm 24k Polarized linserne er en af de mest avancerede linseteknologier fra Oakley. De forbedrer farver, kontrast og detaljer for at optimere synligheden i forskellige lysforhold. Uanset om du kører cykel, går tur på stranden eller bare slapper af i solen, vil disse linser give dig en enestående klarhed og beskyttelse mod blænding.

Rammen på Oakley Frogskins Hybrid er lavet af holdbart og let O Matter™ materiale, som sikrer komfort hele dagen uden at gå på kompromis med styrken. Den klassiske nøglehulsbro og de behagelige Unobtainium® næsepuder sørger for en sikker pasform, selv under intense aktiviteter. De justerbare templer giver ekstra fleksibilitet og komfort, hvilket gør dem ideelle til både sportslige og hverdagsaktiviteter.

En anden bemærkelsesværdig funktion ved disse solbriller er deres overlegne UV-beskyttelse. Prizm 24k Polarized linserne blokerer 100% af UVA, UVB og UVC-stråler samt skadeligt blåt lys op til 400nm. Dette sikrer, at dine øjne er beskyttet mod de skadelige effekter af solens stråler, uanset hvor du befinder dig.

Med Oakley Frogskins Hybrid Prizm 24k Polarized får du ikke bare et par solbriller, men et stykke avanceret teknologi indpakket i tidløst design. De er et ideelt valg for dem, der ønsker at kombinere stil med høj ydeevne og optimal øjenbeskyttelse.

Vigtigste specifikationer:

  • Linseteknologi: Prizm 24k Polarized
  • Rammemateriale: O Matter™
  • Næsepuder: Unobtainium®
  • UV-beskyttelse: 100% UVA, UVB, UVC og blåt lys op til 400nm
  • Design: Retro, nøglehulsbro
  • Komfort: Letvægtsramme, justerbare templer

Disse solbriller er perfekte for dig, der ønsker et par alsidige, stilfulde og højtydende solbriller, der kan følge med dig overalt.


EAN:888392623188

Andre har også købt