Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Evzero Blades Prizm Sapphire Steel

1.192 kr. Oprindeligt: 1.760 kr. -32 %
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Evzero Blades Prizm Sapphire Steel


Oakley Evzero Blades Prizm Sapphire Steel solbriller er det perfekte valg for cyklister, der kræver maksimal ydeevne og et moderne design. Disse solbriller kombinerer avanceret teknologi med et sporty og stilfuldt look, hvilket gør dem ideelle til både træning og konkurrencer.

Rammen på Oakley Evzero Blades er fremstillet af det lette og holdbare O Matter™ materiale, hvilket sikrer både komfort og robusthed under selv de mest krævende forhold. Den stålgrå farve giver et sofistikeret og moderne udseende, der passer til enhver cykelstil.

Prizm Sapphire-linserne benytter Oakleys banebrydende Prizm™ teknologi, som er designet til at forbedre farver og kontraster, så du kan se flere detaljer i dine omgivelser. Med en lysgennemgang på 12% er disse linser ideelle til lyse forhold, hvor de reducerer blænding og øger synligheden. Linserne optimerer synsfeltet og sikrer, at du kan se klart under forskellige lysforhold, hvilket er afgørende for både sikkerhed og ydeevne på cyklen.

Disse solbriller er designet uden ramme øverst, hvilket giver et bredere synsfelt og reducerer vægten, hvilket er ideelt til sportsaktiviteter. De er også udstyret med Unobtainium® næsepuder og ørestykker, som sikrer et fast og behageligt greb, selv når du sveder. Det tre-punkts pasformsystem sørger for, at solbrillerne sidder præcist og komfortabelt, hvilket minimerer trykpunkter og maksimerer linsernes justering.

Med fuld UV-beskyttelse beskytter disse solbriller dine øjne mod skadelige stråler, samtidig med at du nyder et klart og skarpt syn. Oakley Evzero Blades Prizm Sapphire Steel solbriller er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men også en essentiel del af enhver seriøs cyklists udstyr.

Vigtigste specifikationer:

  • Ramme: O Matter™ materiale, Steel farve
  • Linse: Prizm Sapphire, 12% lysgennemgang, UV-beskyttelse
  • Næsepuder og Ørestykker: Unobtainium® for bedre greb ved sved
  • Pasform: Tre-punkts pasformsystem for optimal komfort og præcision
  • Teknologi: Prizm™ for forbedret farve og kontrast

Vælg Oakley Evzero Blades Prizm Sapphire Steel solbriller for at kombinere stil, komfort og avanceret teknologi på din næste cykeltur.


EAN:888392454812

Andre har også købt