Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Lazer Lupo Grey

569 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Lazer

Lazer Lupo Grey


Lazer Lupo står som en bastion af innovation og sikkerhed inden for cykelhjelme, introduceret i Y24. Dette mesterværk af en hjelm er designet til at møde behovene hos cyklister, der værdsætter både funktionalitet og stil. Med sin matte titaniumfinish kombinerer Lupo æstetik med toppræstationer, hvilket gør den til et oplagt valg for cyklister i alle discipliner.

Vægtende kun 350 gram er Lupo et vidnesbyrd om Lazers engagement i at skabe letvægtsudstyr, der ikke går på kompromis med sikkerheden. Dens In-Mold konstruktion sikrer holdbarhed og pålidelig beskyttelse, hvilket gør den ideel til både hverdagsbrug og intens træning.

Udstyret med Lazers Turnsys system, tilbyder denne hjelm en brugervenlig, justerbar pasform, der kan tilpasses til hovedstørrelser mellem 54 og 61 cm, sikrende at hver rytter kan finde den perfekte pasform. Selvom hjelmen ikke inkluderer MIPS (Multi-directional Impact Protection System), introducerer den Lazers revolutionerende KinetiCore teknologi for forbedret beskyttelse mod stød.

Til trods for at ventilation ikke er specifikt nævnt, er Lupo designet til brug hele året, hvilket antyder en velovervejet balance mellem beskyttelse og komfort under forskellige klimaforhold. Hjelmen er godkendt efter både CE og CPSC standarder, hvilket understreger dens pålidelighed og sikkerhed.

Vigtigste specifikationer:

  • Farve: Matte Titanium
  • Størrelse: One Size (54-61 cm)
  • Vægt: 350 gram
  • Konstruktion: In-Mold for øget holdbarhed
  • Tilpasningssystem: Turnsys system for nem justering
  • Sæson: Hele året
  • Godkendelser: CE, CPSC
  • Teknologi: Uden MIPS, men med KinetiCore for bedre beskyttelse

Lazer Lupo er ikke blot en hjelm; det er en investering i din sikkerhed og komfort på vejen. Uanset om du er en ivrig mountainbiker, landevejsrytter eller pendler, er Lupo designet til at opfylde dine behov og overstige dine forventninger. Vælg Lupo for en optimal kombination af beskyttelse, komfort og stil.


EAN:5400974024753

UPC:20230702

Andre har også købt