Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Lazer Helmet Finch KC CE-CPSC

569 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Lazer

Lazer Finch Matte Black


Lazer Finch markerer en ny æra indenfor cykelhjelme, introduceret i Y24, der kombinerer avanceret teknologi og ekstraordinær letvægt til den moderne cyklist. Dette mesterværk, fremstillet i en stilfuld mat sort finish, er ikke kun en hjelm; det er et statement af sikkerhed, komfort og design.

Med en vægt på kun 320 gram, er Finch designet til at føles næsten vægtløs på cyklistens hoved, samtidig med at det yder maksimal beskyttelse. Denne højtydende hjelm er udstyret med In-Mold konstruktion, der sikrer holdbarhed og robust beskyttelse i tilfælde af et fald. Godkendt efter både CE og CPSC sikkerhedsstandarder, giver Finch dig ro i sindet på alle dine ture.

Finch's størrelse er designet til at passe til et bredt spektrum af hovedstørrelser, fra 50 til 56 cm, hvilket gør den til en ideel løsning for mange cyklister. Med Lazers Turnsys system, tilbyder denne hjelm en nem og præcis justering, hvilket sikrer en perfekt pasform hver gang. Selvom Finch ikke indeholder MIPS-teknologi, er den udstyret med Lazers innovative KinetiCore teknologi, der giver yderligere beskyttelse mod rotationskræfter.

Til trods for at ventilation ikke er specificeret, er Finch designet til brug hele året rundt, hvilket antyder en omhyggelig balance mellem beskyttelse og åndbarhed.

Vigtigste specifikationer:

  • Farve: Matte Black
  • Størrelse: One Size (50-56 cm)
  • Vægt: 320 gram
  • Konstruktion: In-Mold for overlegen beskyttelse
  • Tilpasningssystem: Turnsys system for nem og nøjagtig justering
  • Sæson: Hele året
  • Godkendelser: CE, CPSC
  • Teknologi: Uden MIPS, men med KinetiCore for forbedret beskyttelse

Lazer Finch er ikke bare en hjelm; det er en nøje udviklet ledsager for cyklister, der værdsætter sikkerhed uden at ofre stil eller komfort. Uanset om du pendler gennem byen, udforsker stier eller konkurrerer, sikrer Finch, at du kører med tillid og beskyttelse.


EAN:5400974025842

UPC:20230702

Andre har også købt