Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SHIMANO LINKGLIDE CS-LG400-9, 9-speed

259 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Shimano

SHIMANO LINKGLIDE CS-LG400-9 er en avanceret 9-speed kassette designet til at levere enestående ydeevne og holdbarhed specielt til elcykler. Denne kassette er skabt til at sikre, at elcyklister kan køre længere og nyde en jævn gearskifteoplevelse selv under høje kædespændingsforhold. Her er en beskrivelse af de vigtigste funktioner:

  • Ekstraordinær Holdbarhed: LINKGLIDE-teknologien i CS-LG400-9 kassetten giver op til tre gange længere holdbarhed sammenlignet med standard HYPERGLIDE kassetter. Dette er afgørende for elcyklister, da de typisk oplever højere kædespænding, og LINKGLIDE sikrer, at kassetten kan klare disse krævende forhold uden at kompromittere ydeevnen.
  • Jævnt Gearskifte Begge Veje: En af de fremtrædende funktioner ved LINKGLIDE er dens evne til at muliggøre glatte gearskift i begge retninger, både indad og udad. Dette betyder, at rytteren kan skifte gear med mindre pedalchok, hvilket resulterer i en mere komfortabel og effektiv cykeltur.
  • Rytterindstillet Geartrin: CS-LG400-9 er designet med opmærksomhed på rytternes præferencer. Dette giver mulighed for en mere tilpasset gearoplevelse, hvor rytteren kan vælge de optimale geartrin for at imødekomme forskellige terræn og cykelsituationer.
  • Metallisk Topklasse Design: Udover sin tekniske overlegenhed har kassetten også et imponerende og stilfuldt metallisk design i topklasse. Dette giver ikke kun en æstetisk appel til cyklen, men det afspejler også SHIMANO's engagement i at levere kvalitetskomponenter.

Samlet set er SHIMANO LINKGLIDE CS-LG400-9 en 9-speed kassette, der er skabt til at imødekomme de unikke krav og udfordringer, som elcyklister står overfor. Med dens enestående holdbarhed, jævne gearskift og rytterindstillede egenskaber tilbyder den en fremragende køreoplevelse på elcykler, uanset om du pendler, tourer eller bare nyder en cykeltur i byen.


EAN:4550170171704

UPC:20230301

Andre har også købt