Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SHIMANO LINKGLIDE CS-LG700-11, 11 speed - 11-45T

1.099 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Shimano

SHIMANO LINKGLIDE CS-LG700-11, 11 speed

SHIMANO LINKGLIDE CS-LG700-11 er en 11-speed cykelkassette, der er designet til at levere en forbedret ydeevne og holdbarhed, især egnet til elcykler. Her er en beskrivelse af nogle af dens fremtrædende funktioner:

  • Aluminium Spider: Kassetten er udstyret med en aluminiumsspider, der bidrager til betydeligt lavere vægt. Dette reducerer den samlede vægt på kassetten og forbedrer cyklens manøvredygtighed.
  • Længere Levetid: LINKGLIDE CS-LG700-11 er konstrueret til at levere langvarig ydeevne, specielt til elcykler. Den har op til tre gange længere holdbarhed sammenlignet med HYPERGLIDE-kassetter under forhold med høj kædespænding.
  • Jævne Gearskift Begge Veje: Kassetten giver mulighed for jævne gearskift både indad og udad, hvilket resulterer i mindre pedalchok. Dette forbedrer kørekomforten og pedaleringseffektiviteten.
  • Rytterindstillede Geartrin: LINKGLIDE CS-LG700-11 giver rytterne mulighed for at tilpasse geartrinnene efter deres præference og behov. Dette gør det muligt for ryttere at opnå den ønskede transmission og ydeevne.
  • Letvægtsmaterialer: Kassetten er fremstillet af letvægtsmaterialer, der ikke kun bidrager til at reducere vægten, men også sikrer en pålidelig og problemfri gearskifteoplevelse.

Samlet set er SHIMANO LINKGLIDE CS-LG700-11 en pålidelig og holdbar kassette, der er ideel til elcyklister, der ønsker at opnå glatte gearskift, lang levetid og samtidig reducere vægten på deres cykel.


EAN:4550170171988

UPC:20230301

Andre har også købt