Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser
Pakketilbud:
1x
Zebla Sportsvask 1000 ml
Zebla Sportsvask 1000 ml
129 kr.
+
1x
C30 Sport Hygiene Tabs - DK Display
C30 Sport Hygiene Tabs - DK Display
49 kr.
Pakkepris:
164 kr.
Du sparer 14 kr.!
Tilføj pakke til kurv

GripGrab Classic No Show Sokker Sort

55 kr. Oprindeligt: 69 kr. -20 %
Tilbudet udløber om:

din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
GripGrab

GripGrab Classic No Show Sokker Sort


Introduktionen af de sorte GripGrab Classic No Show Sokker markerer en milepæl inden for cykeltøj, der kombinerer høj funktionalitet med et diskret og stilrent design. Disse sokker er skabt til cyklister, der sætter pris på både æstetik og ydeevne, og er den perfekte ledsager på dine sommerture, løbeture og træningssessioner.

Fremstillet af det innovative CoolMax®-stof, sikrer disse sokker en uovertruffen åndbarhed og fugtstyring. CoolMax® teknologien er designet til aktivt at transportere sved væk fra huden, hvilket holder dine fødder tørre og komfortable, selv under de mest krævende forhold. Dette er afgørende for at opretholde fodhygiejnen og komforten igennem hele dagen.

GripGrab har forpligtet sig til at levere komfort uden at gå på kompromis med sokkens ydeevne. Den hurtigttørrende letvægtsstruktur er ideel til varme dage, hvor minimal fylde i cykelskoen er essentiel. Denne feature forhindrer ubehag og sikrer, at dine fødder forbliver lette og friske.

En nøglespecifikation for disse sokker er deres evne til at levere støtte til foden. Takket være den nøje udvalgte blanding af elastiske stoffer, tilbyder sokkerne en let kompressionsfølelse, der sikrer et tætsiddende og komfortabelt fit. Denne støtte er essentiel for at minimere fodtræthed og forbedre din præstation.

Designet med en kontureret, polstret manchet, giver disse sokker ekstra komfort ved at tilføre dæmpning mod pløsen og hælen af dine sko. Dette aspekt af designet er kritisk for at forhindre gnidninger og øge komforten under lange cykelture.

Det diskrete "no-show"-design gør disse sokker til det perfekte valg for cyklister, der foretrækker et minimalistisk look. Designet for at undgå hvide streger, tilpasser disse sokker sig ubesværet til både dine professionelle cykelsko og dine afslappede hverdagssneakers, hvilket gør dem til et alsidigt tilbehør i enhver garderobe.

Vigtigste specifikationer:

  • Materiale: Åndbar CoolMax® for optimal fugtstyring
  • Farve: Sort
  • Design: "No-show" for et rent og diskret udtryk
  • Komfort: Hurtigttørrende letvægtsstof, kontureret polstret manchet, og fodstøtte
  • Størrelser: XS (35-38), S (38-41), M (41-44), L (44-47)

GripGrab Classic No Show Sokker i sort er den ideelle løsning for cyklister, der kræver både funktionalitet og stil. Med deres avancerede materialer og gennemtænkte design, sikrer disse sokker, at dine fødder forbliver tørre, støttede, og komfortable, uanset hvor din rejse fører dig hen.


EAN:5708486113065

Andre har også købt