Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser
Pakketilbud:
1x
Zebla Sportsvask 1000 ml
Zebla Sportsvask 1000 ml
129 kr.
+
1x
C30 Sport Hygiene Tabs - DK Display
C30 Sport Hygiene Tabs - DK Display
49 kr.
Pakkepris:
164 kr.
Du sparer 14 kr.!
Tilføj pakke til kurv

Aero TT Raceday Gloves - Black

319 kr. Oprindeligt: 419 kr. -24 %
Tilbudet udløber om:

din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
3-5 hverdage (Varen er på fjernlager)
3-5 hverdage
(Varen er på fjernlager)
GripGrab

GripGrab Aero TT Raceday Handske


Get aero! Med GripGrab Aero TT handsken kører vi hastigheden op på et helt nyt niveau. Udviklet i tæt samarbejde med World Tour-ryttere, og værdsat af atleter på tværs af mountainbike, landevej og cyklecross, er denne kortfingrede handske med gel-polstring designet til at glatte luftstrømmen over dine hænder ud. Med den bedste aerodynamiske performance og et professionelt look, har disse handsker en tætsiddende pasform, og den forlængede manchet holdes på plads af en silikone-kant.


Handsken er forstærket omkring håndleddet, hvilket gør det nemt at tage handsken af igen, og øger levetiden på handskerne.Selvom vi med denne handske har haft ydeevnen som prioritet, har vi ikke glemt komfort og synlighed. Med sine 2 mm DoctorGel® polstring optimeret til race, vil handsken give dig bedre greb og komfort, uden at gå på kompromis med din føling med cyklen. For at fuldende designet, har vi tilføjet refleks-paneler på lillefingeren, for at opnå bedre synlighed i tusmørke.


Denne kort-fingrede handske ser hurtig ud, føles hurtig, og vil give dig den afgørende fordel på race-day. Komfort og forbedret aerodynamik – det er opskriften på sejr! Vigtig information: Dette er en kortfingret performance handske. For at opnå forbedrede aerodynamiske egenskaber kræver det at handsken sidder tæt. Vær opmærksom på dette når du tager handsken af og på, da manchetten er designet til at sidde tæt omkring dit håndled.


EAN:5708486014935

Andre har også købt