Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

FIZIK Vento Powerstrap R2 AEROWEAVE

2.199 kr. Oprindeligt: 2.999 kr. -27 %
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
3-5 hverdage (Varen er på fjernlager)
3-5 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Fizik

FIZIK Vento Powerstrap R2 AEROWEAVE 

Den letteste og mest åndbare model i fizik-præstationslinjen med en mesh-lignende overdel med høj styrke, fodomsluttende velcro-lukning og R2 carbon-ydersål.

Aeroweave

Ønsket om at opnå vægt reduktion og øget ventilationen, samtidig med at støtten og beskyttelsen bibeholdes, førte vores designere og ingeniører til udviklingen af ​​et nyt materiale brugt i overdelen. Kaldet Aeroweave, det er et avanceret vævet stof, der sammenfletter lette nylonfibre med filamenter af termoplastisk polymer.

Denne blanding af tråde skaber et materiale med et åbent, netlignende mønster, der er ekstremt luftigt, men alligevel modstandsdygtigt og elastisk. Vento Powerstrap R2 Aeroweaves overdel er så intenst ventileret, at rytternes sokker er synlige gennem den. Aeroweave er et formbart materiale, og bevæger sig for effektivt at vugge foden, men dets vedholdenhed giver den støtte og indeslutning, der kræves til en højtydende racersko.

PowerStrap

Mens de fleste traditionelle velcrolukninger blot trækker to sider af skoens overdel sammen, gør denne noget helt andet. I Vento Powerstrap-konfigurationen vikles et bånd rundt om foden, hvilket giver sikker indeslutning med kun to stropper. Vrist- og mellemfoden kan justeres separat for tilpasset pasform og kompression. Disse stropper er blevet strømlinet for at gøre dem endnu lettere og stærkere.

R2 Ydersål

Vento Powerstrap R2 Aeroweave har også en helt ny ydersål: R2-ydersålens konstruerede kulfiber-layup sparer vægt og giver øget stivhed. Med et indeks på 10 er R2 den stiveste ydersål i fizik-serien. Et bredt udluftningsindtag og dyb indre kanalføring giver en kølende luftstrøm, der bidrager til temperaturstyring. Klampepositionen er lidt længere bagud sammenlignet med traditionelle indstillinger for at optimere pedaleffektiviteten og reducere knækompression, især velegnet til meget aggressive, fremadgående aero-stillinger.


EAN:8058364062655

MPN:VER2PSAW1-1010-39

Andre har også købt