Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

FIZIK Vento Proxy, coral/purple

1.999 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)
Fizik

FIZIK Vento Proxy, coral/purple

Proxy er designet til at være hurtig, åndbar og let uden at gå på kompromis med holdbarhed eller komfort, og er dermed skabt til dem, der søger den konkurrencemæssige fordel.

Da skoen er bygget specifikt til konkurrencedygtige ryttere, der længes efter løbsklare funktioner og effektiv kraftoverførsel på grusveje, kan Vento Proxy prale af et racing-DNA. Uanset om du udfordrer krævende cross-spor eller suser igennem grusrace, leverer disse sko enestående præstation.

Ventilation er afgørende under intense ture, og det innovative translucent PU-laminerede net på Vento Proxy sikrer rigelig luftstrøm, så dine fødder holdes kølige og behagelige. Med en rivstærk konstruktion giver overdelen holdbarhed, der beskytter dig mod udfordringerne ved terrænkørsel.

Lukkesystemet er både minimalt og støttende med BOA® tekstil-snører, der fordeler spændingen jævnt og eliminerer trykpunkter. Takket være Li2 BOA® Fit System platformen kan cyklister let justere deres pasform for optimal præstation uden at gå på kompromis med komforten.

Forbedret kraftoverførsel opnås gennem den nydesignede X3 fiberkomposit-ydersål, der tilbyder øget stivhed. Det generøse gummi-mønster giver overlegen greb på pedalerne og forbedret trækkraft, perfekt til CX-løb.

I off-road racer-verdenen er hastighed afgørende - og Fizik Vento Proxy er designet til at brillere. Uanset om det er den eksplosive respons, der kræves til cyclocross konkurrencer, den smidighed der kræves for at navigere tekniske XC-spor, eller den støttende komfort ønsket til hurtige grusrace, leverer Vento Proxy enestående præstation på tværs af alle off-road discipliner. Udrust dig med Vento Proxy og frigør dit fulde potentiale på sporene.


EAN:8058364196480

MPN:VEX3BPR1V-9635-40

Andre har også købt