Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

FIZIK Terra Nanuq X2 GTX Vintersko Black/grey

2.389 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)
Fizik

FIZIK Terra Nanuq X2 GTX Vintersko Black/grey

 

Nanuq GTX er designet til off-road vinterkørsel i al slags vejr. Fuldt isoleret, vandtæt og åndbar, vores ydeevne terrængående sko kommer klar til at rulle i ekstreme klimaer og er bygget til at beskytte dig mod det mest hårde vejr, uanset om du tackler snedækkede tekniske stier eller episke, iskolde gruseventyr.

Med sin hyggelige, isolerede fleeceforing og indersål forbliver rytternes fødder varme og tørre, når temperaturen falder. En elastisk overside yder beskyttelse mod elementerne med et lagdelt, slidstærkt ripstop-vævet stof, der modstår slid og rivning.

For ekstra holdbarhed er Nanuqs tåkappe, hæl og sideområder blevet fuldt forstærket med termolamineret PU. Et BOA® Fit System giver en hurtig og præcis, mikrojusterbar pasform, mens ankelmanchetten med lynlås sikrer, at det værste vejr forbliver udenfor, hvor det hører hjemme.

X2-ydersålen udtrykker alsidigheden af ​​disse sko, konstrueret til at levere en optimal balance mellem effektiv pedalydelse og fleksibilitet for komfort og kontrol, på og af cyklen. Den komprimerede EVA mellemsål giver stabilitet og dæmpning, mens Vibram XS Trek EVO gummislidbanen sikrer greb og trækkraft, uanset forholdene under fødderne. Det retningsbestemte knastmønster er designet til selvsikkert fodfæste på pedaler uden klip, med mellemrum og dybde designet til at bide i blødere jord og en gummiblanding, der er ideel til at gribe på glatte sten. X2 har en udvidet klampebane med mere tilbageslag og større fleksibilitet til valg af klampeplacering.

  • GORE-TEX Koala membran
  • BOA L6 urskive og ankelmanchet med lynlås
  • Ripstop stof: Vævet stof, der er modstandsdygtigt over for rivning og rivning
  • X2 ydersål: Nylon skaft, EVA mellemsål og Vibram slidbane, stivhedsindeks 3
  • Vægt: 438 g


EAN:8058364174990

MPN:TEX2AGR1V-1070-42

Andre har også købt