Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

DT Swiss DT Spare part STAR RATCHET R2 36T

169 kr.
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
DT Swiss

DT Swiss DT Spare part STAR RATCHET R2 36T


DT Swiss Star Ratchet R2 frikranssystem er en toppræsterende komponent til cykelentusiaster, der søger forbedret ydeevne og holdbarhed i deres cykelnav. Dette system, kendt for sin pålidelighed og innovative design, tilbyder en overlegen køreoplevelse og er en integreret del af DT Swiss' sortiment af høj kvalitets-cykelkomponenter.

Star Ratchet R2-systemet anvender et unikt frikransdesign, som sikrer en hurtig og pålidelig engagement af kraftoverførslen fra pedalerne til hjulet. Dette design giver en umiddelbar reaktion ved pedalkraft, hvilket er afgørende for både konkurrencecyklister og dem, der søger en effektiv og responsiv køreoplevelse.

Konstruktionen af Star Ratchet R2 er fokuseret på både holdbarhed og lav vægt. Dette sikrer, at frikranssystemet kan modstå de hårde belastninger og samtidig bidrage til en letvægtskonfiguration af cyklen. Denne balance mellem styrke og letvægt er særligt værdifuld for dem, der deltager i konkurrencer eller nyder hurtig landevejs- eller terræncykling.

Installationen af Star Ratchet R2-systemet kræver en vis teknisk viden, og det anbefales at lade en professionel cykelmekaniker udføre arbejdet. Korrekt installation sikrer optimal funktion og forlænger systemets levetid.

Vigtigste specifikationer:

  • Produkt: DT Swiss Star Ratchet R2 Frikranssystem
  • Design: Unikt ratchet-system for hurtig og pålidelig engagement
  • Materiale: Kvalitetsmaterialer for holdbarhed og letvægtsydelse
  • Funktion: Forbedrer respons og effektivitet i kraftoverførslen
  • Kompatibilitet: Passer til mange DT Swiss-cykelnavmodeller
  • Installation: Anbefales at blive udført af en professionel

 


EAN:7613052291345

MPN:HCDXXX00N2426S

Andre har også købt