Cykelhandsker lange fingre

Henter data.
  Tilbud

  Handsker GripGrab Rebel blå

  Vejl. pris: 269,00 DKK 178,00 DKK

  Tilbud

  Handsker GripGrab Rebel Grey Camo

  Vejl. pris: 269,00 DKK 194,00 DKK

  Tilbud

  Handsker GripGrab Rebel Youngster Blue Camo

  Vejl. pris: 269,00 DKK 198,00 DKK

  Tilbud

  Assos tiburu Glove_EVO7 Volkanga

  Vejl. pris: 299,00 DKK 199,00 DKK

  Tilbud

  Gripgrab Insulator

  Vejl. pris: 299,00 DKK 236,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab Rebel Youngster vinter Handsker

  Vejl. pris: 249,00 DKK 249,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab Women's Shark

  Vejl. pris: 379,03 DKK 272,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab Neoprene Handsker

  Vejl. pris: 349,00 DKK 296,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab Women Hurricane

  Vejl. pris: 379,00 DKK 298,00 DKK

  Tilbud

  Gripgrab Hurricane

  Vejl. pris: 399,00 DKK 321,00 DKK

  Tilbud

  Handske GripGrab Neoprene

  Vejl. pris: 349,00 DKK 325,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab Aerolite Langfingret Handske

  Vejl. pris: 399,00 DKK 326,00 DKK

  Tilbud

  Handsker Gripgrab Raptor

  Vejl. pris: 429,00 DKK 338,00 DKK

  Tilbud

  Fox Racing Defend Pro Fire Glove

  Vejl. pris: 349,00 DKK 349,00 DKK

  Tilbud

  Handsker Gripgrab windster

  Vejl. pris: 449,00 DKK 349,00 DKK

   Cykelhandsker med lange fingre


   Cykler man i efteråret eller vintersæsonen er et par cykelhandsker med lange fingre et must. Der findes mange forskellige modeller på markedet og de har hver sine fordele og ulemper i forhold til vind og vejr.


   Udover at cykelhandsker med lange fingre er nødvendige i de kolde perioder, er lange handsker også ofte foretrukket i nogle MTB discipliner, grundet muligheden for øget greb og dermed kontrol over styret og cyklen.


   Efterårshandsken til landevejsrytteren


   Når luften bliver koldere og vinden hårdere er det rart at have et par gode handsker med lange fingre, da hænderne er et af de mere udsatte punkter på kroppen og ligger yderligt i forhold til kroppens egen varmefunktion.


   GripGrab Raptor er et glimrende eksempel på en efterårs/forårshandske. Komfortzonen for denne handske ligger på 5-15 grader celcius, den er rimelig vindtæt og vandafvisende og passer altså glimrende til vejret i Danmark det meste af året. Fordelen ved denne handsker er også at den er relativ tynd, hvilket stadig sikrer en god funktion af hænderne og god føling med styret og dermed ikke påvirker styreegenskaber, gearskift eller lignende i synderlig grad. Håndfladen er præget af et silikonemønster som sikrer et godt greb.


   Modellen Primavera er en forårsmodel der er meget lig Raptor på mange punkter, dog uden samme vind afvisende egenskaber, men en øget åndbarhed. Denne handske fås endvidere også i en Hi-Vis model med reflekser, hvilket er med til at øge synligheden og derved også sikkerheden på landevejen.


   Vinterhandsken


   Skal man ud og køre når det for alvor er koldt herhjemme – eller i udlandet, så er en god handske uundværlig. GripGrab Nordic har en komfort temperatur der går ned til -10 grader celcius. Handsken er trefinger handske, hvilket vil sige at pegefinger og langemand er sammen, og ringe- og lillefinger er sammen. Dette er med til at sikre at fingrene kan holde varmen og skabe et bedre isolerende rum omkring fingrene. Handsken er meget vind- og vandafvisende og bevirker at fingrene ikke falder af efter en længere vintertur. Denne handske tillader, grundet sin tykkelse og opbygning, naturligvis ikke samme bevægelighed som en tyndere handske.


   Til MTB turen


   Rebel er en model fra GripGrab der kan bruges til alle typer af cykling, men udviklet med BMX og Downhill for øje. Handskens håndflade er dækket af små silikone strukturer som sikrer det bedste greb omkring styret. Dermed kan rytteren fokusere på at præstere så godt som muligt, da kontakten med styret er helt i top. Har en godt tæt pasform, som sikrer at selv handsken ikke kan glide rundt på hånden. En god handske er altså også et must til off-road og de trick baserede discipliner, da man sikrer bedre styreegenskaber og naturligvis beskyttelse af hånden i tilfælde af styrt.