Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Shimano GRX Kranksæt FC-RX610 - 175mm, 1x12-Speed

1.499 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Shimano

Shimano GRX Kranksæt FC-RX610 - 175mm, 1x12-Speed


Shimano GRX Kranksæt FC-RX610 er et godt og alsidigt kranksæt, som er designet til cykling i varieret terræn. Det er skabt med fokus på at opfylde de forskellige behov hos cyklisten, som elsker at udforske forskellige cykelstile.

Specifikationer

  • Optimal gearing til cykling i blandet terræn: Shimano GRX Kranksæt FC-RX610 er skabt med tanke på at levere den rette gearing til kørsel på varieret terræn, hvor skiftende forhold kræver forskellige gearindstillinger.
  • Fleksible gearing: Dette kranksæt giver cyklisten mulighed for at vælge mellem en række gearingsindstillinger. Det er kompatibelt med kassettekonfigurationer på både 10-45T og 10-51T. Dette gør det muligt for rytteren at vælge gearing med enten tættere geartrin eller et bredere interval afhængigt af deres personlige præferencer og det specifikke terræn, de kører i.
  • Klingevariation: Shimano GRX Kranksæt FC-RX610-1 kommer med muligheder for at vælge mellem 38T og 40T klinger. Dette giver rytterne yderligere kontrol over deres gearing og hastighed.
  • Balance mellem vægtbesparelse og effektivitet: Dette kranksæt er omhyggeligt konstrueret for at opnå den perfekte balance mellem vægtbesparelse og effektivitet. Det betyder, at det både giver cyklisten en fordel på stigninger, samtidig med at det opretholder den nødvendige stivhed og effektivitet for kraftoverførsel.
  • Personlig tilpasning: Shimano GRX Kranksæt FC-RX610-1 er tilgængelig i pedalarmlængder på 165, 170, 172,5 og 175 mm, hvilket giver cyklisten mulighed for at finde den perfekte længde, der passer perfekt til deres kropsstørrelse og præferencer.

Dette kranksæt er en ideel løsning for dem, der søger en solid og alsidig gearing til at håndtere forskellige cykelstilarter og terræn.


EAN:4550170639655

UPC:20230903

Andre har også købt