Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Double Shot Orange/Sort

547 kr. Oprindeligt: 749 kr. -27 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Double Shot Orange/Sort


Introduktionen af CRANKBROTHERS Double Shot 2 pedaler i farverne orange, sort og sølv markerer en ny æra af alsidighed og stil for cyklister, der værdsætter fleksibilitet i deres kørsel. Disse pedaler er designet til at imødekomme behovene hos MTB-ryttere, bycyklister og dem, der pendler, ved at tilbyde en unik kombinationsløsning: en flad side for komfortabel kørsel i almindelige sko og en klik-side for forbedret pedaleffektivitet med cykelsko.

Kroppen af disse innovative pedaler er fremstillet af A380 aluminium, en letvægts, men stærk legering, der sikrer både holdbarhed og en lav samlet vægt. Dette materialevalg gør pedalerne robuste nok til at håndtere både de urbane miljøers udfordringer og de rå forhold på mountainbike-stier.

Vingerne er konstrueret af 17-4PH rustfrit stål, en højkvalitets stållegering kendt for sin fremragende styrke og korrosionsbestandighed. Denne kvalitet garanterer, at pedalernes klikmekanisme forbliver effektiv og pålidelig over tid, selv under de mest krævende forhold.

Spindlen er lavet af smedet scm 435 chromoly stål, hvilket yderligere styrker pedalens strukturelle integritet og sikrer langvarig holdbarhed. Med en samlet vægt på kun 395 g for sættet tilbyder Double Shot 2 en attraktiv vægtbesparelse for ryttere, der ønsker at reducere deres cykels vægt uden at gå på kompromis med performance.

Farvekombinationen af orange, sort og sølv gør disse pedaler til en stilfuld opgradering af enhver cykel, tilføjende et pop af farve og et moderne æstetisk touch.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: A380 aluminium for optimal letvægt og styrke
  • Vinge: 17-4PH rustfrit stål for forbedret holdbarhed og korrosionsbestandighed
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål for øget styrke
  • Farve: Orange/Sort/Sølv
  • Vægt: 395 g (sættet)
  • Pedaltype: Kombi (flat/click)
  • Anvendelse: MTB / City / Commute
  • Pakningstype: 1 par

CRANKBROTHERS Double Shot 2 pedalerne i orange, sort og sølv er den ideelle løsning for cyklister, der søger en pedal, der kan tilpasse sig forskellige kørestile og behov. Uanset om du udforsker stisystemer eller navigerer i bymiljøet, leverer disse pedaler den nødvendige fleksibilitet, performance og stil.


EAN:0641300160072

MPN:CB16007

Andre har også købt