Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Double Shot Blå/Sort

578 kr. Oprindeligt: 749 kr. -23 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Double Shot Blå/Sort


CRANKBROTHERS Double Shot 2 pedalerne i farverne blå, sort og sølv tilbyder den ultimative fleksibilitet for MTB-, by- og pendlercyklister. Disse innovative kombipedaler kombinerer det bedste fra to verdener: en flad pedal på den ene side for casual kørsel med almindelige sko og en klikpedal på den anden side for mere effektiv pedalkraft med cykelsko.

Double Shot 2 er fremstillet med en krop af A380 aluminium, der sikrer en let, men robust pedal, klar til enhver udfordring du møder på din vej. Denne højkvalitets aluminiumslegering bidrager til pedalernes holdbarhed og modstandsdygtighed overfor de elementer, der findes i både bymiljøer og på stier.

Vingerne er lavet af 17-4PH rustfrit stål, en materialekvalitet, der er kendt for sin styrke og korrosionsbestandighed. Dette sikrer, at pedalens klikmekanisme forbliver pålidelig over tid, selv under krævende forhold. Spindlen er fremstillet af smedet scm 435 chromoly stål, hvilket yderligere forstærker pedalens overordnede styrke og holdbarhed.

Med en vægt på kun 395 g per sæt, er Double Shot 2 pedalerne blandt de letteste i deres klasse, hvilket gør dem til et attraktivt valg for ryttere, der ønsker at minimere cyklens samlede vægt uden at ofre performance. Farvekombinationen af blå, sort og sølv tilføjer et moderne og stilfuldt touch til din cykel, hvilket gør disse pedaler til en iøjnefaldende opgradering.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: A380 aluminium for letvægtsstyrke
  • Vinge: 17-4PH rustfrit stål for øget holdbarhed og korrosionsbestandighed
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål for maksimal styrke
  • Farve: Blå/Sort/Sølv
  • Vægt: 395 g (sættet)
  • Pedaltype: Kombi (flat/click)
  • Anvendelse: MTB / City / Commute

CRANKBROTHERS Double Shot 2 pedalerne er designet til cyklister, der søger en alsidig pedal, der kan tilpasse sig forskellige kørestile og behov. Uanset om du navigerer gennem byens gader eller udforsker stierne, tilbyder disse pedaler den performance og fleksibilitet, du behøver for at nyde hvert pedaltræk.


EAN:0641300160775

MPN:CB16077

Andre har også købt