Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CeramicSpeed OSPW SRAM ETAP Black Coated

3.344 kr. Oprindeligt: 4.459 kr. -25 %
Tilbudet udløber om:

2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)
Ceramicspeed

CeramicSpeed OSPW Coated Black - SRAM eTap


CeramicSpeed OPSW Coated Black er udviklet, designet og produceret i Danmark og er et teknologisk fremskridt for cykelindustrien.
Det er lavet af materialer i god kvalitet i et unikt design og giver dig lavere friktion og større holdbarhed. Helt konkret har dette pulleyhjulsystem en levetid, som er 3-5 gange længere end andre pulleyhjulsystemer.

CeramicSpeed OPSW Coated Black er samtidig også wattbesparende. Nærmere bestemt med 40%. Wattbesparelsen starter ved 1,6 watt. Derudover er CeramicSpeed OPSW Coated Black kompatibelt med op til en 32-tands kassettestørrelse med både kort cage og WiFli-skifter. Produktet er til 11-speed eTap og er ikke kompatibelt med 12-speed SRAM eTap AXS.

Bemærk venligst: Når du rejser, skal du huske at afmontere hele din bagskifter med en unbrakonøgle, da OSPW-systemet ikke passer i de fleste cykelrejsetasker og kan blive beskadiget, hvis det efterlades.

Specifikationer


Disciplin:
Landevej og Tri
Vægt: 137 gram
Farve: Black
Materiale: Aluminium
Bagskifter: SRAM 
Kassen indeholder: 1 stk. CeramicSpeed OSPW system, 1 stk. CeramicSpeed olie til pulleyhjul (15 ml. flaske) og 1 stk. klistermærkeark.


EAN:5711050006847

Andre har også købt