Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Schwalbe Ice Spiker Pro Folding Pigdæk - 29 x 2,25C (57-622)

819 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Schwalbe

Schwalbe Ice Spiker Pro Folding Pigdæk - 29 x 2,25C (57-622)


Schwalbe Ice Spiker Pro Folding er et supergodt pigdæk, som giver dig et enestående greb og ydeevne. Det er perfekt til cykling om vinteren og designet til at tage kampen op med glatte og isede stier. Det sikrer, at din cykeltur forbliver både sikker og fornøjelig selv under de mest udfordrende forhold.

Schwalbe Ice Spiker Pro Folding pigdæk kommer med intet mindre end 402 pigge, hvilket giver dig en god og solid trækkraft på is, samtidig med at det opretholder en god ydeevne på snedækkede og frosne stier. Disse pigge sikrer desuden, at hver tur forbliver stabil og sikker, uanset hvor udfordrende terrænet bliver.

Schwalbe Ice Spiker Pro er fremstillet med Schwalbes Performance Line og en overflade fra Winter, hvilket sikrer optimal holdbarhed og god ydeevne under kolde forhold. Dets 67 TPI konstruktion og maksimalt tryk på 45 PSI betyder, at dækket kan håndtere varierende vinterforhold uden at give afkald på hverken kvalitet eller holdbarhed.

Med en vægt på blot 965 gram er Schwalbe Ice Spiker Pro et forholdsvis let dæk, som ikke kompromitterer cyklens samlede ydeevne. Dets innovative design og konstruktion sikrer, at du kan nyde dine vinterture med fuld tillid til dækkets greb og holdbarhed.

Specifikationer 

Produkttype Pig dæk
Brand Schwalbe
Produktnavn Ice Spiker Pro
Dæktype Pig dæk
Størrelse - Engelsk  29 x 2,25
ETRTO (57-622)
Farve Sort
Overflade Winter
Slidbane HS379
Dækside Skin
TPI 67 TPI
Tubeless Tubeless Easy
Hookless Kompatibel
PSI max 45 PSI
Diverse Performance Line, 402 pigge

EAN:4026495881739

MPN:11654176

Andre har også købt