Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Cane Creek 1-1/8" Headset Compression Ring

80 kr.
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Cane creek

Cane Creek 1-1/8" Headset Compression Ring


Cane Creek 1 1/8" Headset Compression Ring er en vital komponent for cyklister, der søger præcision og holdbarhed i deres cykels styresystem. Denne lille, men afgørende del spiller en central rolle i at sikre, at headsettet på cyklen fungerer optimalt.

Compression ringen er designet til at passe ind i 1 1/8" headsets, en almindelig størrelse på mange moderne cykler. Dens primære funktion er at fastholde headsettets lejer på plads, hvilket sikrer jævn rotation og stabilitet under kørsel. Dette er især vigtigt for cyklister, der navigerer i ujævnt terræn, hvor konstante vibrationer og stød kan påvirke cyklens komponenter.

Fremstillet af materialer af høj kvalitet, garanterer Cane Creek for denne compression rings holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid. Dette sikrer, at den kan modstå de daglige udfordringer ved cykling og fortsat yde optimal støtte over tid.

Det enkle design gør også installationen af denne compression ring hurtig og uproblematisk. Dette er en fordel for både professionelle mekanikere og DIY-entusiaster, da det ikke kræver avanceret værktøj eller ekspertise at installere ringen korrekt.

Vigtigste specifikationer:

  • Størrelse: 1 1/8" - passer til en bred vifte af headsets.
  • Funktion: Sikrer lejernes stabilitet og jævn rotation.
  • Materialer: Høj kvalitet for øget holdbarhed og slidstyrke.
  • Installation: Nem og hurtig, uden behov for specialværktøj.
  • Anvendelse: Ideel for både almindelig kørsel og udfordrende terræn.

Med Cane Creek 1 1/8" Headset Compression Ring får cyklister en pålidelig løsning, der understøtter en jævn og stabil køreoplevelse. Dens robuste design og lette installation gør det til en fremragende tilføjelse til enhver cykel, der kræver denne specifikke komponent.


EAN:840226059402

UPC:840226059402

Andre har også købt