Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Styrfittings

Styrfittings: Opnå den perfekte styrhøjde og styrvinkel

Styrfittings er en meget vigtig del på cyklen, da disse giver dig mulighed for at justere styrhøjden og styrvinklen og derigennem opnå den mest optimale kørestilling. Styrfittings er helt konkret de lejer og skåle, der sidder under styret. Styrfittings sørger for, at du kan dreje styret på din cykel og har stor indvirkning på cyklens styreegenskaber. Hvis et af lejerne f.eks. går, kan cyklen være meget svær at dreje. Dette kan medføre, at cyklen kan være farlig at køre på.

Stort udvalg af Ahead styrfittings

Der findes utrolig mange forskellige varianter og modeller, når det kommer til styrfittings. F.eks. kan du få Ahead styrfittings, som er en af de mest anvendte og brugte typer for styrfittings. Ahead styrfittings findes i forskellige længder, diametre og hældninger for at kunne imødekomme alle ønsker og behov. Ahead styrfittings findes også i forskellige materialer som f.eks. aluminium eller carbon. Ahead styrfittings er samtidig lette at montere og er med til at forbedre din køreoplevelse.

Stort udvalg af styrfittings dele og spacere

Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg af forskellige løse styrfittings dele. Løse styrfittings dele omfatter alle de komponenter, som er nødvendige for at montere styret på din cykel. De fleste styrfittings dele, vi sælger, er både lette, holdbare og i supergod kvalitet. Udover løse styrfittings dele har vi hos Børkop Cykler også et stort udvalg af spacere. Spacere er de ringe, der sidder under eller over styret og bestemmer styrhøjden. De findes i mange forskellige størrelser, former og farver. De er fremstillet af materialer som carbon eller aluminium. Med spacere kan du hæve og sænke dit styr alt efter din cykels geometri.

Montering af styrfittings

Når du skal montere dine styrefittings, er det først og fremmest vigtigt, at du får smurt det godt op inden montering. Derudover er også vigtigt, at styret bliver spændt godt op med en momentnøgle, så det sidder rigtig godt fast. Vær dog opmærksom på, at det ikke bliver spændt alt for hårdt. Efter dine styrfittings er monteret, bør du løbende vedligeholde og rengøre dem, så levetiden forlænges.

Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg af styrfittings fra kendte brands som

Hos Børkop Cykler er vi altid klar til at give den allerbedste service, vedledning og betjening. Dette gælder uanset, om du handler med os gennem vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.