Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser
Pakketilbud:
1x
C30 Sport Hygiene Tabs - DK Display
C30 Sport Hygiene Tabs - DK Display
49 kr.
Pakkepris:
49 kr.
Tilføj pakke til kurv

ASSOS Dyora RS Summer Bib Shorts S9

1.639 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)
Assos

ASSOS Dyora RS Summer Bib Shorts S9


Den ultimative race-serie for kvindelige atleter er ankommet. Modstykke til vores mænds EQUIPE-linje, stormer DYORA mod fronten med en helt ny S9 bib-kort platform, der er specielt indstillet til kvindelige ryttere.


Til at begynde med tilpassede vi vores gennemprøvede A-Lock Engineering rammer til shortsen. Dette afstivningssystem sikrer, at den silkemlate Type.441-tekstil forbliver i fuld indpakningstilstand, hvilket giver dine benmuskler et løft med en jævn komprimeringsindpakning time efter time. Denne nye platform holder også DYORA RS-indsættelsen på plads med vores ergoBox-stingmønster og udvendige rullestolbåndstropper, hvilket betyder, at når din krop bevæger sig ind og ud af sadlen og din vægt skifter, forbliver dine sidebænder fuldt understøttet øverst i midten af indsætte.


Med hensyn til pasform erstattede vi den magnetiske lukning af Schnalle (tænk LAALALAI) med et standard bib-stropplayout foran, men vi placerede stropperne længere udad for bedre at tilpasse sig et bredere udvalg af kropstyper. Derudover sikrer de råskårne zeroWaist og Ultralight Leg Grippers den mest glatte overgang mellem din krop og stofpanelerne. Til indsættelsen inkorporerede vi DYORA RS-indsatsen i vores signaturbasalt colorway, udstyret med superAir microShock skum, 3D-vaffel-forsideark og ASSOS-eksklusiv goldenGate-teknologi.


EAN:2220000175210

Andre har også købt