Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SRAM Power Pack PG-950 Kassette og PC-951 Kæde - 9 Speed 11-32T

489 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Sram

SRAM Power Pack PG-950 Kassette og PC-951 Kæde - 9 Speed 11-32T


Opgrader din cykeloplevelse med SRAM Power Pack PG-950 kassette og PC-951 kæde, en ideel kombination for cyklister, der søger pålidelighed og alsidighed i deres gearskifte. Denne pakke tilbyder en 9-speed konfiguration med en tandsætning på 11-32T, som er perfekt for en bred vifte af terræn, fra flade landeveje til udfordrende stigninger.

SRAM, en førende producent af cykelkomponenter, er kendt for deres innovation og kvalitet. PG-950 kassetten sammen med PC-951 kæden sikrer en glat og effektiv gearskiftning, hvilket forbedrer din køreoplevelse uanset terræn. Denne kombination er designet til at modstå de krav, der stilles af moderne cykling, og sikrer langvarig ydeevne og holdbarhed.

Installationen af dette sæt er enkel og ligetil, hvilket gør det til en tilgængelig opgradering for cyklister på ethvert niveau. Kompatibiliteten med 9-speed gearsystemer sikrer, at du nemt kan integrere denne opgradering i dit eksisterende setup, hvilket giver dig mulighed for at nyde fordelene uden besvær.

Uanset om du er en entusiastisk fritidscyklist eller en seriøs konkurrencerytter, vil SRAM Power Pack PG-950 kassette og PC-951 kæde møde dine behov og forventninger. Denne pakke tilbyder en fremragende balance mellem kvalitet, ydeevne og værdi, hvilket gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker at forbedre deres cykels gearskiftning og samtidig sikre pålidelig funktion.

Vigtigste specifikationer:

  • Item Type: Power pack
  • Brand: SRAM
  • Item Name: PG-950 kassette/PC-951 kæde
  • Speed: 9 gear
  • Teeth: 11-32T
  • Kompatibilitet: Fremragende med de fleste 9-speed gearsystemer
  • Design: Optimeret for glat og effektiv gearskiftning
  • Installation: Nem og brugervenlig, ideel for DIY-opgraderinger
  • Pakke Indhold: 1 sæt inkluderer PG-950 kassette og PC-951 kæde

MPN:00 0000 200 289DA

Andre har også købt