Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SRAM Power Pack PG-950 Kassette og PC-951 Kæde - 9 Speed 11-34T

489 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Sram

SRAM Power Pack PG-950 Kassette og PC-951 Kæde - 9 Speed 11-34T


SRAM Power Pack PG-950 kassette og PC-951 kæde sætter nye standarder for alsidighed og ydeevne inden for 9-speed cykelkomponenter. Med en imponerende tandsætning på 11-34T er dette sæt designet til at imødekomme behovene hos både mountainbike-entusiaster og landevejscyklister, der søger en bredere gearrækkevidde til at tackle alt fra stejle stigninger til hurtige nedkørsler.

SRAM, anerkendt for deres innovative løsninger og høje kvalitetsstandarder, har udviklet dette power pack for at levere en uovertruffen gearskiftningsoplevelse. PG-950 kassetten og PC-951 kæden er omhyggeligt udvalgt for at sikre en gnidningsfri, præcis og pålidelig overførsel mellem gear, hvilket bidrager til en forbedret køreoplevelse og øget kontrol over cyklen.

Dette sæt er bemærkelsesværdigt for sin nemme installation, hvilket gør det tilgængeligt for cyklister på alle niveauer at opgradere deres udstyr. Kompatibiliteten med en bred vifte af 9-speed gearsystemer garanterer, at du kan nyde de fordele, dette sæt tilbyder, uden bekymringer om integrationen med dit eksisterende setup.

Uanset om du ønsker at forbedre din cykels præstation på krævende terræn eller søger en mere effektiv gearskiftning på landevejen, vil SRAM Power Pack PG-950 kassette og PC-951 kæde opfylde dine behov. Dette sæt repræsenterer en fremragende investering i din cykling, der lover både forbedret ydeevne og pålidelighed.

Vigtigste specifikationer:

  • Item Type: Power pack
  • Brand: SRAM
  • Item Name: PG-950 kassette/PC-951 kæde
  • Speed: 9 gear
  • Teeth: 11-34T
  • Kompatibilitet: Fremragende med de fleste 9-speed gearsystemer
  • Design: Optimeret for alsidighed og pålidelig gearskiftning
  • Installation: Nem og brugervenlig, ideel til både nye og erfarne cyklister
  • Pakke Indhold: 1 sæt inkluderer PG-950 kassette og PC-951 kæde

EAN:000000200290DA

MPN:00 0000 200 290DA

Andre har også købt