Proteinbar

Henter data.
  Tilbud

  Natural Protein bar PowerBar Salty Peanut Crunch

  Vejl. pris: 15,00 DKK 12,00 DKK

  Tilbud

  PowerBar Chocolate Brownie low sugar

  Vejl. pris: 15,00 DKK 12,00 DKK

  Tilbud

  Purepower Recovery Snack Proteinbar

  Vejl. pris: 20,00 DKK 14,00 DKK

  Tilbud

  REAL5 PowerBar Banana Hazelnut 65g

  Vejl. pris: 19,00 DKK 14,00 DKK

  Tilbud

  ProteinPlus 30% bar PowerBar Chocolate

  Vejl. pris: 24,00 DKK 17,00 DKK

  Tilbud

  PUREPOWER Protein bar Caramel Chocolate

  Vejl. pris: 20,00 DKK 18,00 DKK

  Tilbud

  Proteinbar PowerBar Vanilla Coconut Crunch

  Vejl. pris: 22,00 DKK 19,00 DKK

  Tilbud

  ProteinPlus 52% bar PowerBar Cookies & Cream 50g

  Vejl. pris: 25,00 DKK 19,00 DKK

  Tilbud

  PowerBar Cappuccino Caramel crisp

  Vejl. pris: 24,00 DKK 20,00 DKK

  Tilbud

  ProteinPlus 30% bar PowerBar Caramel vanilla

  Vejl. pris: 24,00 DKK 25,00 DKK

   Proteinbar 


   En energibar er den optimale måde at få noget mad indenbords under cykling. Med energi- eller proteinbarer får man den nødvendige energi, og oplever samtidig en vis mæthedsfornemmelse. Energibarerne er i bund og grund klassiske müsli-barer, men med en sammensætning der sikrer den optimale energisammensætning til indtag under aktivitet. Det vil sige, at man i en energibar vil se en relativt højt indhold af kulhydrat, mens fedt og protein indholdet vil være lavere. Dette skyldes, at det hovedsageligt er kulhydrat der er brug for under fysisk aktivitet. 

   Omvendt vil en proteinbar være egnet til indtag efter træning. Denne bar vil have et lavere indhold at kulhydrat og i højere grad protein og fedt. Dette skyldes, at man i perioden efter en træning vil opleve et behov for at genopbygge musklerne og vævet, til hvad der kræves en hvis mængde protein. Som udgangspunkt er det ikke fordi mængden af protein skal øges i forbindelse med træning, men timingen kan have en effekt, da man efter træning vil opleve en større genopbygningsrate og dermed forbrug af protein. 


   Protein til at genopbygge kroppen 

   Efter en træning vil man kunne opnå en positiv effekt på restitutionen ved at indtage protein. Dette kan f.eks. komme fra en proteinbar - en tommelfingerregel for indtaget er ca. 20 gr, men vil variere en smule i forhold til kropsstørrelse. Men passende vil man ofte finde netop denne mængde i en proteinbar. F.eks. indeholder LinusPro Proteinbar omkring 24 gr protein i en bar på 60 gr. Hvilket altså vil være en god mængde til at optimere kroppens genopbygning umiddelbart efter træning. 

   Hos Børkop Cykler har vi en række forskellige produkter og vi står klar til at guide dig gennem ”energi-junglen” og finde ud af hvilket varianter der smager dig bedst, for det er trods alt det vigtigste – at finde det energiprodukt man bedst kan lide at anvende og ikke oplever ubehag ved. 


   Se hele vores udvalg af energiprodukter her.