Energi vingummi

Henter data.
  Tilbud

  Powergel Shots PowerBar Orange vingummi stk

  Vejl. pris: 14,00 DKK 14,00 DKK

  Tilbud
  Tilbud

   Chews og energi vingummi

   Vi ved alle at vingummier er meget sukkerholdige og nemt optages i kroppen. Derfor har bl.a. firmaerne GU og Powerbar tænkt – hvorfor ikke anvende samme princip til cykel ernæring? Resultatet af dette er blevet til Energi Chews – og Powergel små vingummier målrettet mod at optimere energiindtaget under langvarig cykel aktivitet. 


   Energi gel vingummier - giver fornemmelsen af at spise 

   En af fordelene ved chews - hvis man sammenligner med et produkt som energi gels, der i bund og grund har samme effekt - er den psykologiske faktor det kan have at spise sin energi, fremfor at drikke den. På den måde kan man opleve at det fylder en smule mere i maven i længere tid. Ydermere vil kulhydrat sammensætningen være en smule mere kompleks, hvorfor det tager en smule længere tid at nedbryde og man vil have en energikilde der virker over længere tid. 

   Udover blot at indeholde kulhydrater har man med chews mulighed for at indtage både elektrolytter og koffein. Elektrolytter er en betegnelse for salte, som er utrolig vigtige under varme forhold, da denne salte hjælper med at binde og optage væske i kroppen. Derved undgår man i højere grad dehydrering, hvilket også medfører nedgang i præstationsevnen. 

   Nogle varianter fra Powerbar er også med koffein og har ligeledes en præstationsfremmende effekt. Denne er med til at holde friskheden oppe og gøre, at man kan udholde et hårdt stykke arbejde over længere tid. Ved GU’s Chews med koffein, har man således en nem mulighed for at indtage disse substrater undervejs og derved forbedre sin performance på cyklen. 


   Energi gel vingummier i flere farver 

   Man kan, præcis som det er tilfældet med vingummier, få forskellige slags med forskellig smag. Der er flere producenter, der er begyndt at arbejde med chews, men særligt GU, 32Gi og Bonk Breakers har udmærket sig inden for denne kategori af energiprodukter. Det vigtigste hvis man ønsker at anvende Chews er, at man finder den der smager bedst og fungere bedst for en selv – derfor er det også vigtigt at man har anvendt produktet i træningen, før konkurrence, så man ved hvordan kroppen reagerer på energi vingummier. 


   Powergels fra Powerbar er i 2 vaianter:


   Appelsin smag

   Cola smag med koffein