Pulsure og løbeure

Henter data.
  Tilbud

  Wahoo TICKR Fit Heart Rate Armbånd

  Vejl. pris: 649,00 DKK 558,00 DKK

  Tilbud

  GARMIN Forerunner 230 HRM

  Vejl. pris: 2.499,00 DKK 2.099,00 DKK

  Tilbud

  Garmin Forerunner 235

  Vejl. pris: 2.899,00 DKK 2.199,00 DKK

  Tilbud

  GARMIN Vivoactive 3 WW Black Silicone

  Vejl. pris: 2.799,00 DKK 2.699,00 DKK

  Tilbud

  GARMIN Fenix 5S

  Vejl. pris: 4.999,00 DKK 4.249,00 DKK

  Tilbud

  GARMIN Fenix 5X Sapphire

  Vejl. pris: 6.299,00 DKK 5.199,00 DKK

  Tilbud

  GARMIN Fenix 5 sapphire Black HRM Performer

  Vejl. pris: 6.499,00 DKK 5.899,00 DKK

   Tri-folket sætter nye krav 


   Med det store indtog triatlonsporten har gjort har det budt de klassiske cykelcomputere en ny udfordring.  Triatleter vil have data for både cykling, løb og svømning. Det til kan man nu få vandtætte multisportsure der er målrettet mod triatleter og kan give data for alle tre discipliner. 

   Løbeure med GPS funktion 


   Løbeure har indenfor de sidste år, sideløbende med cykelcomputere, fået indbygget GPS modtager. På den måde er det blevet muligt for uret at måle distancen man har bevæget sig under løb. Nogle ure har også mulighed for at måle skridtfrekvens – så man har en idé om rytmen i sit løb. 
   GPS funktionen gør det ydermere muligt at lave ruterne på forhånd i tilfælde af man skal træne i ukendte omgivelser. 

   Triatlon ur – virker også som cykelcomputer 


   Udover at fungerer på løbet ved GPS signal kan triatlon ure også kobles til hastigheds/kadence sensor og watt målere, således man faktisk også kan bruge uret på cyklen og ikke behøver en specifik cykelcomputer. På den måde klarer man flere discipliner med samme træningsværktøj. GPS signalet betyder også at en hastighedssensor ikke som sådan er nødvendig da fart og distance kan logges via GPS signalet – der kan dog være små usikkerheder i GPS funktionen, som kan skævvride tallene en smule. 

   Planlæg træningen hjemmefra 


   Træningsurene giver mulighed for at indkode en træning hjemmefra, således uret selv timer de ønskede intervaller ude på turen. Det betyder at man ikke selv skal koncentrere sig om den slags under selv turen, men blot give den gas i de udvalgte intervaller. Dette kan højne træningskvaliteten. 

   Svømmeur


   De fleste multisports ure er vandtætte til en hvis grad – tænker man derfor at uret skal indgå i en reel svømmetræning, bør dog sikre sig at uret er vandtæt i forhold til et længere svømmepas. Der er lavet ure der kan bruges til svømning. De måler distance, vendinger og beregner antallet af svømmetag undervejs i svømningen – præcis samme funktioner som man kender fra løb, blot overført til poolen. På den måde undgår man at ligge og tælle baner – man kan blot holde sig opdateret med uret på håndleddet. Ofte vil pulsbælte ligeledes kunne klare vandet, så man kan få et indtryk af hvor hårdt kroppen arbejder i vandet – hvilket tidligere har været sværere tilgængelig for amatør svømmeren.