Energibar

Henter data.
  Tilbud

  GO Energy Bar Banan Fudge

  Vejl. pris: 25,00 DKK 9,95 DKK

  Tilbud

  Purepower Energy Snack Kakao energibar

  Vejl. pris: 17,00 DKK 11,95 DKK

  Tilbud

  Purepower Energy Snack med tranebær energibar

  Vejl. pris: 17,00 DKK 11,95 DKK

  Tilbud

  GO Energy Bar Blåbær

  Fra 12,00 DKK

  Tilbud

  GO Energy Bar Røde bær

  Fra 12,00 DKK

  Tilbud
  Tilbud

  PUREPOWER Energy bar Caramel & Peanut

  Vejl. pris: 17,00 DKK 12,00 DKK

  Tilbud

  Purepower Energy Snack Orginal energibar

  Vejl. pris: 17,00 DKK 12,00 DKK

  Tilbud

  GO Energy Bar Chokolade Fudge

  Vejl. pris: 25,00 DKK 13,00 DKK

  Tilbud

  PUREPOWER Protein chips Barbecue

  Vejl. pris: 20,00 DKK 14,95 DKK

  Tilbud

  Energize bar PowerBar Original Chocolate

  Vejl. pris: 22,00 DKK 15,95 DKK

  Tilbud

  SIS GO Energy Bar 5-P Forskellige 5x40g

  Vejl. pris: 79,00 DKK 59,00 DKK

  Tilbud

  High5 Energybar Banan 25 stk.

  Vejl. pris: 349,00 DKK 290,00 DKK

  Tilbud

  High5 Sportsbar - Berry/yoghurt 25 stk.

  Vejl. pris: 349,00 DKK 290,00 DKK

  Tilbud

  High5 Sportsbar karamel 25 STK 55g

  Vejl. pris: 291,00 DKK 291,00 DKK

   Energibar

   Energibaren er efterhånden altid at finde i baglommen på en cykelrytter der skal afsted på en længere tur. Der findes et hav af forskellige smagsvarianter og fabrikater, men fælles for dem alle sammen er, at de er en vigtig del af cykelrytterens udstyr, da de er med til at opretholde præstationsniveauet og sikre den bedste træning og oplevelse på cyklen


   Hvorfor energi på turen?

   Man kan tænke kroppen som en benzintank, som man langsom dræner når man cykler. Cykler man langt uden at fylde noget i tanken, vil man gå i stå – det man populært kalder ”at gå sukkerkold”. For at undgå dette har man en række forskellige muligheder for at indtage energi på en lang cykeltur og her er energibar en af de oplagte løsninger.


   Energibar fylder i maven

   Energibaren er af mere fast struktur end f.eks. energigels eller -drik. Det betyder at man, udover at få sin energi, også kan opnå en mere tilfredsstillende mæthedsfornemmelse ved indtag af energibarer end man oplever ved kun at indtage flydende energi. Dertil er energibaren naturligvis målrettet sport og indeholder derfor en god energisammensætning, samtidig med at fødevarerne der indgår er en afvejet balance mellem fiber, protein og kulhydrat for at sikre et godt optag, men uden man bliver ”tung” i maven.


   Mange forskellige varianter

   En lang række firmaer er kommet med deres bud på, hvordan en energibar skal være. Danske PurePower har f.eks. med deres Energy Snack en grundbar bygget op af havre og med en naturlig smag, som også er grundstenen for henholdsvis kakao og tranebær varianten. Denne bar er et rigtig lækkert bud på, hvordan en energibar kan være effektiv i forhold til energiindtag og mæthedsfornemmelse, men samtidig have en lækker og naturlig smag.

   Er man til en bar baseret på frugtsmag, så kunne SIS GO Energy Bar være et rigtig godt bud. Denne bar kommer både i smagsvarianter med banan, røde bær, blåbær mm. SIS er meget opmærksomme på at anvende naturlige ingredienser og dermed en naturlig frugtsmag, hvilket er med til at skabe en god smagsoplevelse. Den gode smag gør det nemmere at få den fornødne energi ind, når man ligefrem sidder og glæder sig til den næste bar.

   Her hos Børkop har vi en bred vifte af energibarer, således vi kan tilbyde en bar til hver en smag. Du er meget velkommen forbi butikken, hvis du skulle have brug for vejledning i forhold til dit næste energi indkøb.

   SIS

   High5

   Purepower