Zipp

ZIPP 404 Firecrest Aerobalance Clincher Sort

11.795,00 DKK
Vejl. pris: 17.358,00 DKK

BODY

Leveringstid: 3-4 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

ZIPP 404 Firecrest Aerobalance Clincher

Zipp 404 er et af markedets bedste allround hjulsæt, uanset om du klatre i bjergene eller du kører i det flade danske landskab. Zipp 404 Firecrest aerobalance er den perfekte kombination mellem aerodynamik og lav vægt.


Større AeroBalance : ABLC Sawtooth-teknologi, en teknologi der først blev udviklet til Zipp top-level NSW-hjul serie. Denne teknologi hjælper med at opnå optimering af lav aerodynamik, træk og tværvind stabilitet, med andre ord det som Zipp i dag kalder AeroBalance. Den 58mm høje Firecrest fælg giver aerodynamik i topklasse og stor stivhed når du presser hjulene i sving eller i spurten. 


Firecrest-teknologien er udviklet i forårsklassikerne Paris-Roubaix og Flandern Rundt og er designet med den brede fælg, der er lidt eftergivende i højde retningen, hvilket gør hjulet komfortabelt nok til lange ture. Den brede fælg "åbner" dækket op og giver stor stabilitet i dækket og tillader lavere dæktryk uden at øge rullemodstanden. Hele denne konstruktion af fælg gør det endnu lettere at montere dæk på. Hver Firecrest fælg er designet og fremstillet i hånden i Indianapolis.Lettere vægt: 404 Aerobalance Firecrest Carbon Clincher er 75 gram lettere end den tidligere 404 generation. Vægt for et sæt er 1.615 gram.Hjulsættet er lavet med Zipp 77/177 nav og med Sapim CX-Sprint eger som tilsammen giver optimal stivhed og robusthed.Det nye Aerobalance Firecrest Carbon Clincher-hjul kan nu købes med et XD-R kassettebody til både fælgbremse og disk versionen. Dette giver mulighed for flere kassette muligheder helt op til 10-42.Vedvarende kraftige opbremsninger, kan normalt give problemer med overophedning af et carbonfælg. Zipp´s Amerikanske leverandør af carbon materiale, har udviklet en varmeresistent resin, der leder varmen væk fra fælgen så hurtigt og effektivt, at Zipp aldrig har haft et Carbon Clincher hjul med en skade forårsaget af overophedning ved nedbremsning. Zipps ShowStopper tekstureret bremseflade giver uovertruffen bremsevirkning i våde eller tørre forhold.Hvert 404 Firecrest Carbon Clincher hjul leveres med Tangente Platinum Pro Evo bremseklodser, Zipp Integrated ventilforlænger med ventilnøgle, fælgbånd og quick release.Fås med sorte og hvide decals.Baghjul på 404 Firecrest kan have problemer for et mindre antal ældre road og triathlon rammer, herunder 2012 Specialized Tarmac SL4 og Specialized S-Works McLaren Venge. Afstanden mellem kædestag og fælgen er muligvis ikke tilstrækkelig til at undgå kontakt med hinanden, når der køres under belastning såsom når man rejser sig op for at accelerere. 


Hjulsættet er til dæk og slange.

Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".