Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

ZIPP 3Zero Moto 29" Sort hjulsæt

16.499 kr.
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Zipp

ZIPP 3Zero Moto 29" Sort hjulsæt 

 

Oplev en helt ny æra inden for mountainbike-kørsel med Zipp 3ZERO MOTO hjulsættet. Inspireret af motocross-teknologi, bringer dette hjulsæt enestående styrke og stabilitet til din cykeltur. Zipp's banebrydende single-wall design giver en unik kombination af komfort og kontrol, som er uovertruffen i MTB-verdenen.

Hjulsættets innovative konstruktion muliggør bedre dæksiddeevne, hvilket giver en forbedret køreoplevelse på selv de mest udfordrende terræner. Med øget stødabsorbering og en enestående evne til at modstå slag, sikrer 3ZERO MOTO, at du kan køre hårdere og hurtigere uden at bekymre dig om hjulenes integritet. Det giver dig en markant fordel i tekniske nedkørsler og på krævende spor.

Designet til at arbejde optimalt med brede dæk, understøtter dette hjulsæt en bred vifte af dækstørrelser, hvilket øger alsidigheden og tilpasningsmulighederne. Denne alsidighed gør det til et ideelt valg for både konkurrencebrug og fritidskørsel. Dets robuste konstruktion og pålidelighed gør det til et fremragende valg for enduro og downhill entusiaster.

Udover dets imponerende tekniske kvaliteter, har 3ZERO MOTO hjulsættet også et æstetisk tiltalende design, der tilføjer et moderne og aggressivt look til din mountainbike. Denne kombination af form og funktion gør, at du skiller dig ud på sporet, både præstations- og stilmæssigt.

Vigtigste specifikationer:

  • Design: Single-wall konstruktion inspireret af motocross.
  • Kompatibilitet: Optimal til brede dæk, understøtter en række dækstørrelser.
  • Styrke: Øget modstandsdygtighed over for slag og skader.
  • Stødabsorbering: Forbedret ved brug af avanceret teknologi.
  • Æstetik: Moderne design, der tilføjer et aggressivt look.
  • Anvendelsesområde: Ideelt til enduro, downhill og all-mountain kørsel.

Med Zipp 3ZERO MOTO hjulsættet får du et produkt, der ikke kun opgraderer din cykels performance, men også dens udseende. Uanset om du er konkurrencecyklist eller entusiast, vil dette hjulsæt forvandle din køreoplevelse.

 

 

 


EAN:710845833946

MPN:00 1918 423 002

Andre har også købt