Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

ZIPP 303 Set Discbrake Grey

12.499 kr. Oprindeligt: 15.738 kr. -21 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Zipp

ZIPP 303 Set Firecrest Tubeless Discbrake Grey

 

KUN TIL TUBELESS DÆK

 

  • Ny Zipp-grafik og kosmetisk identitet, der skriker hastighed
  • Alsidig udholdenhedshjulssæt til den moderne landevejscykel med eller uden tubeless
  • Letere vægt end sin forgænger, hvilket gør den hurtig og hurtig.
  • Tubeless Made Easy, optimeret dækbedskilt muliggør enkel værktøjsfri installation og fjernelse uden behov for en luftkompressor til at sætte dækket på.
  • Den ultrabrede 25 mm felgprofil skaber en bedre dækgrænseflade til at være hurtig på eller væk fra vejen
  • Ny 40mm fladdybde gør et let og aero hjul i enhver situation
  • Ny ZR1 DB-hub er konstrueret i Tyskland med bedre tætningskonstruktion for forbedret holdbarhed og hurtigere respons med 66 engagementspunkter
  • Kommer med 12 mm for- og bag end caps
  • Centerlåsende rotor interface. Låsring medfølger hjulene
  • XDR ™ eller SRAM / Shimano-drivere
  • Campagnolo body sælges separat
  • Kun til Tubeless dæk
  • 1352g med XDR body og 12mm endcaps uden ventiler

 

 

Zipps 303 Firecrest® Tubeless skivebremsehjulssæt er designet til den virkelige verden ... en verden af ​​ufuldstændige forhold, vejoverflader og elementer, hvor bundlinjen er enkel. Effektivitet = hastighed. Det er hurtigere, lettere og mere dygtigt over varieret terræn - uanset om overfladen er fortov under alle dens forhold eller slet ikke en fortov.

 

Den nye 303 Firecrest er dybt forankret i Zipps drev til at erobre Spring Classics og omarbejdes med en målrettet tilgang til kravene til moderne landevejscykler. Når det drejer sig om at køre hurtigt på en cykel, betyder effektivitet reduceret: Vindmodstand, rullemodstand, rytthedtræthed, vægt. 303 Firecrest Tubeless Disc-bremse blev designet ved hjælp af virkelige direkte målinger (mod primært vindtunnel eller computersimulering). Resultaterne var enorme. Dens fælge er lidt mere rund i design end sin forgænger, med en 30 mm udvendig bredde, en 25 mm indvendig bredde og en 40 mm kantdybde.

 

 

Profilen giver lav træk og en forbedret overgang mellem fælge og dæk, hvilket øger rullemodstanden på vejen. Den brede fælgsstilling har også mindre dækafbøjning for reduceret rullemodstand. Kombinationen af ​​det bredere dæk, øget dækvolumen og lavere dæktryk hjælper med at reducere ryttere træthed ved at udjævne turen over ufuldstændige fortov og vejforhold - dækket og hjulsystemet absorberer rysten, ikke rytteren.

 

I midten af ​​303 Firecrest Tubeless Disc-bremse er et alsidigt og holdbart nyt hubset, den tysk-konstruerede ZR1 DB. Dette hubset indeholder 66 engagementer for hurtigere respons. 303 Firecrest Tubeless Disc-bremsehjulssæt er til dedikerede cyklister, der stræber efter det nyeste inden for teknologi. Dets konkurrenter ... i løb, mod kammerater eller blot erobring af personlige grænser. Dette handler om at blive hurtigere og matche din motivation til den mest avancerede teknologi.


EAN:93002523

Andre har også købt