xeccon

Tilbud

Xeccon Zeta 1300R Adventure Light 1300 Lumen

Vejl. pris: 999,00 DKK 699,00 DKK

Xeccon


Xeccon er en virksomhed der har specialiseret sig indenfor lygter og lysudstyr til forskellige sportsgrene – herunder cykling. Xeccon har både cykellygter der kan oplyse skovens mange MTB spor, men også lygter der egner sig bedre til kørsel i byer og mere trafikerede områder.


Xeccon cykellygter oplyser skoven


Xeccon flere lygter i deres udvalg af MTB lygter. Disse tre lygter spænder fra en lysstyrke på 850 lumen i den runde Spiker 1211 lygte og helt op til 1600 lumen, hvilket man opnår med Zeta 1600. Zeta 1600 adskiller sig fra mange lygter ved at være en hjelmmonteret lygte. Ofte vil forlygter være monteret på styret, da dette er i kørselsretningen. Fordelen ved en hjelmmonteret lygte som Zeta 1600 er, at man få mulighed for at orientere sig bedre, da man kan oplyse de dele af omgivelserne man ønsker at have fokus på. Omvendt kan ulempen være at lyset er mere flakkende og ikke lige så målrettet mod kørselsretning, som man oplever ved en styrmonteret lygte – f.eks. Spiker 1211.


De kraftigere MTB lygter fra Xeccon kræver en forbindelse med strømkilden, et større batteri der let monteres på styr eller bagpå hjelmen, afhængig af modellen man anvender. Dette sikrer at man kan have en holdbar levetid på lygten under længere ture.


Xeccon til bykørsel


De kraftigere lygter, f.eks. Mixbike Goone, er gode lygte muligheder til landevejen, såvel som skoven, så snart man kommer udenfor den værste bebyggelse. En lygte som Spiker 1207 der kan lyse op imod 2200 lumen, er dog ikke velegnet hvis man hovedsageligt kører i by eller trafikerede områder. Dette skyldes at disse lygte kan virke blændende på andre trafikanter og Xeccon har derfor en række mindre kraftige lygter, der er henvendt til denne type af cykelaktivitet. Disse lygter overstiger ikke 600 lumen og har derfor ikke behov for en ekstern strømforsyning, som det er tilfældet ved de stærkere lygter. Disse lygter er typisk styrmonteret og nemme af tage af og på efter kørsel. Link 300 er et glimrende eksempel på en by-lygte fra Xeccon. Denne model kan levere op til 300 lumen, holder batteriet i op til 11 timer – afhængig af lysstyrken der anvendes. Den monteret på styret via et spændebeslag, der gør det nemt at anvende lygten på flere forskellige cykler.


Xeccon levere altså lygter til de fleste behov og kan både opfylde ønsket om øget udsyn fra cyklen, men i høj graf også øge vores synlighed som cyklister, hvilket er særlig vigtigt i forhold til sikkerheden i trafikken.

Bcbikeshop.dk føre et bredt udvalg af cykellygter til racercykler, MTB og hverdagscykler