X-bionic

Tilbud

Bib Tights Short Lady

Vejl. pris: 1.799,00 DKK 1.450,00 DKK

Tilbud

Biking Shirt The Trick Orange Sunshine / Sort

Vejl. pris: 1.299,00 DKK 1.050,00 DKK

Tilbud

Biking Shirt The Trick Royal Blue

Vejl. pris: 1.299,00 DKK 1.050,00 DKK

Tilbud

Invent Shirt Sleevless

Vejl. pris: 349,00 DKK 287,50 DKK

Tilbud

Invent Shirt SS

Vejl. pris: 399,00 DKK 325,00 DKK

Tilbud

PK-2 Energy Accumulator Legs

Vejl. pris: 549,00 DKK 450,00 DKK

Tilbud

The Trick Biking Pants Long

Vejl. pris: 2.199,00 DKK 1.762,50 DKK

Tilbud

M X-Bionic tricket Bib Tight dame

Vejl. pris: 2.199,00 DKK 1.000,00 DKK

Tilbud

S X-Bionic tricket Bib Tight dame

Vejl. pris: 2.199,00 DKK 799,00 DKK

Tilbud

XQ-1 Energy Accumulator Arm

Vejl. pris: 449,00 DKK 362,50 DKK

X-Bionic

X-Bionic er et af de yngre firmaer i cykelbranchen. Med blot 16 år på bagen har firmaet på rekordtid bevæget sig frem i hierarkiet inden for cykelbeklædning. I sin spæde start havde firmaet blot en revolutionerende sok på markedet, mens man i dag kan beklæde sig fra top til tå i X-Bionics innovative uldprodukter.


Innovative fra start

X-Bionic har som firma altid forsøgt at tænke innovativt, med udgangspunkt i naturen og det faktum, at naturen er indrettet intelligent som følge af evolutionen – deraf Bionic, som er en hentydning til dette. Helt grundlæggende har firmaet adskilt sig ved deres materiale, der er uld - præcis som i de gode gamle dage. Dette har givet X-Bionic en masse muligheder for at udvikle deres produkter så de har den optimale pasform og funktion for udøveren. Produkterne har således alle et Anatomical Fit, der gør at tøjet sidder tæt på hele kroppen og giver støtte og beskyttelse på de steder, hvor der er behov. 


Tøj med aircondition!

X-Bionic ønsker at holde udøverens temperatur på et optimalt niveau og som del af dette har de udviklet Airconditioning Channel systemet. Dette er et system som udgøres af en række kanaler der er indsyet, som en del af tøjet. Disse kanaler leder en luftstrøm gennem tøjet, til de udsatte områder. Luftstrømmen har den effekt, at der hele tiden er frisk luft tæt på kroppen og dermed holder den rette temperatur. Dette tillader ydermere at kroppen kan afgive overskydende varme, uden man oplever en decideret nedkøling. Denne teknologi ses på flere af X-Bionics produkter – et af de områder, hvor man får meget ud af teknologien er overkroppen, hvorfor en model som Invent Shirt SL, vil være en oplagt baselayer at anvende. Denne model med lange ærmer sikrer, at man har den optimale temperatur på overkroppen.


Kold om sommeren, varm om vinteren

Lige så vel som X-Bionic kan holde kroppen nedkølet, kan den også holde kroppen varm. X-Bionic Sphere er betegnelsen for den teknologi, der muliggør, at en trøje både kan være med til at nedkøle kroppen, hvis det er nødvendigt, men samtidig har egenskaber der gør det muligt at holde på varmen under køligere forhold. Dette fungerer ved indvendige og udvendige luftkanaler, som også er anvendt i forbindelse med det tidligere beskrevne Airconditioning Channel systemet. De indre kanaler holder på varmen, mens de ydre køler ned. Dette system er implementeret i The Trick Biking Bib, som altså er en cykelbuks der kan bruges i varme forhold uden problemer, mens de også kan have stor gangbarhed på køligere dage, grundet Sphere teknologien.