Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Alm dæk

Viser 8 resultater
Tilbud
Vittoria City Randonneur Tech
Vittoria City Randonneur Tech
288 kr.
339 kr.
1-3 hverdage
Dæk Chaoyang Sprint 700x32C (5mm indlæg)
249 kr.
1-3 hverdage
Dæk Chaoyang Kestrel 700x28C (5mm indlæg)
249 kr.
1-3 hverdage
Tilbud
Spectra Dæk Sort 700X35c
Spectra Dæk Sort 700X35c
49 kr.
99 kr.
1-3 hverdage
Tilbud
Michelin Dæk 26 x 1,40 35-559 City
Michelin Dæk 26 x 1,40 35-559 City
89 kr.
249 kr.
1-3 hverdage
SCHWALBE Al Grounder Standard Dæk 27,5 x 2.60
409 kr.
2-4 hverdage
Schwalbe Marathon Plus Standard Dæk 35-622
319 kr.
2-4 hverdage
Tilbud
MICHELIN Stargrip Standard tire 700x40C
MICHELIN Stargrip Standard tire 700x40C
249 kr.
329 kr.
Forespørg for levering
Viser 8 resultater

Alm dæk: Optimer din cykeloplevelse

Er du en almindelig hverdagscyklist, som bruger din cykel frem og tilbage fra arbejde, studie eller fritidsaktivitet, er det højst sandsynligt et almindeligt standard dæk, du skal have, hvis dit dæk er ved at være nedslidt eller trænger til udskiftning. Hos Børkop Cykler har vi et solidt udvalg af alm dæk fra kendte brands som Chaoyang, Michelin og Bontrager. Hvis du er i tvivl om, hvilket dæk du skal have, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig. Dette gælder uanset, om du handler med os gennem vores webshop eller vores fysiske butik i Børkop.

Find den helt rigtige størrelse

Cykeldæk findes i en lang række størrelser med et væld af forskellige mønstre. Når du skal finde den helt rigtige størrelse til dit dæk, skal du måle længden og bredden på dit hjul/din fælg. Alle dækstørrelser er angivet i såkaldte ETRTO-mål, som består af to tal. Det største tal er dækkets diameter i mm., mens det mindste tal er dækkets bredde i mm. For at det skal være muligt at montere dækket på din cykel, er det selvfølgelig vigtigt, at dækket er bredere end dit hjul/din fælg.  

Køb det helt rigtige dæk til din cykel

Det helt rigtige cykeldæk kan være med til at forbedre din cykeltur. Kører du rundt inden i byen, hvor underlaget oftest er en blanding af sten, asfalt eller grus, er et alm dæk det helt rigtige valg for dig. Nogle dæk kommer også med et indbygget indlæg, som mindsker risikoen for at punktere. Sørg samtidig altid for at have det rigtige lufttryk i dine dæk, da dette også er en faktor, som reducerer muligheden for punktering. For at sikre den bedste komfort og det mest optimal greb, er det vigtigt, at dæk og cykel matcher hinanden.

Børkop Cykler: Personlig og professionel service

Hos Børkop Cykler sætter vi en stor ære i at give dig en service, som både er personlig og professionel. Vores personale deler en fællespassion for cykling og står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige alm dæk til din cykel. For det skal være en god oplevelse for dig som kunde at handle hos os. Har spørgsmål til nogle af vores produkter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og give dig den bedst mulige betjening.