Vinter cykelsko

Henter data.
  Tilbud

  Vinterstøvle CB-M07 Black

  Vejl. pris: 1.169,00 DKK 899,00 DKK

  Tilbud

  Shimano MW501 MTB Vinter sko

  Vejl. pris: 1.199,00 DKK 971,00 DKK

  Tilbud

  Shimano SH-ME701 Enduro

  Vejl. pris: 1.549,00 DKK 1.299,00 DKK

  Tilbud

  Bontrager JFW Winter Cycling Shoe

  Vejl. pris: 1.499,00 DKK 1.349,00 DKK

  Tilbud

  Northwave Celsius XC GTX

  Vejl. pris: 1.499,00 DKK 1.399,00 DKK

  Tilbud

  SH-MW701 Gore-tex Vinterstøvle

  Vejl. pris: 1.799,00 DKK 1.499,00 DKK

  Tilbud

  NW EXTREME XCM 2 GTX

  Vejl. pris: 2.199,00 DKK 1.799,00 DKK

   Vinter støvler


   Når vinteren for alvor rammer Danmark, kan man som cykelrytter vælge to forskellige strategier for at holde fødderne varme: Skoovertræk eller vinter støvler. Skoovertrækket er en billigere løsning, hvor man anvender sine sommersko, men med et overtræk beskytter fødderne med et ekstra lag. Dette er naturligvis en let og nem løsning, men har ikke samme fordele som man vil opleve ved en vinterstøvle målrettet mod cykling.

   Støvlen sikrer foden hele vejen rundt


   En vinter støvle vil være større og tykkere, hvilket er med til at holde vind og vejr ude. Derudover vil man finde at støvlerne har skaft og altså går et stykke op at benet. Dette øger muligheden for at slutte tæt for vand, samtidig med at hele ankel regionen dækkes og holdes varmt – et ellers udsat led ved en normal cykelsko. Northwave Celsius 2 er et glimrende eksempel på en sådan vinterstøvle. Denne støvle er hovedsageligt målrettet MTB kørsel – hvilket blandt afspejler sig i beslagene til klamper under sålen, man skal altså være opmærksom på dette ved køb af en vinterstøvle – om det er til landevej eller MTB. Det er typisk tydeligst på sålen, der ved en MTB sko har et groft mønster, mens landevejsskoen i de fleste tilfælde ikke vil have mønster under sålen.

   På Celsius modellen ser man at flappen der udgør en del af skaftet omkring anklen er af neopren materiale, hvilket er med til at holde vandet ude, ydermere er selve skoen af materialet Gore-Tex – derfor skulle celsius gerne kunne holde fødderne tørre under vintertræningen. Samme flap er med til at dækker over lukkesystemet, som eller kan være sårbart overfor indtrængende vand.


   En vintersko er den helstøbte løsning


   Fordelen ved en vinterstøvle er, at man har hele beskyttelsen i et produkt. Det betyder at man ikke skal kæmpe med at få et skoovertræk til at sidde godt eller at det glider undervejs i træningen. Men en vinterstøvle sikrer man at hele beskyttelsen sidder godt omkring foden. Hos BC-Bikeshop står vi klar til at hjælpe dig med at finde en vintersko der passer til dine behov og sikrer en god og varm oplevelse gennem vintersæsonen.