Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

V bremser

Viser 3 resultater
Bremse v-type Alivo Sort
199 kr.
1-3 hverdage
Bremse v-type Alivo Sort For
199 kr.
1-3 hverdage
Bremse v-type Alivo Sølv For
199 kr.
1-3 hverdage
Viser 3 resultater

V bremser

 

V bremser er en fælgbremse til cykler. Kendetegnet ved V bremsen er at den monteres på studser på forgaflen og kabeltrækket sidder i den ene side. V bremser er mekaniske bremser, som bruger kabel og wire. V bremser kan justeres i fjedespænding således at de rammer hjulet samtidig og derved giver den bedste opbremsning. 

Hvis dine v bremser ikke tager nok ved, så kan du justere kablet en lille smule oppe ved bremsekablet. Hvis det ikke er nok kan du også spænde wiren op på selve v bremsen.

Du kan få cykel v bremser i forskellige prisklasser og der er forskel på dem. De billigste bremser ikke nær så godt som eksempelvis Shimano´s v bremser.

Husk at skifte bremseklodserne på dine v bremser i tide. Hvis klodserne er for slidt, så slider du meget mere på fælgen og din bremsekraft bliver meget dårligere. Du kan finde løse bremseklodser til v bremser her https://boerkopcykler.dk/bremse-komponenter/bremseklodser-racer

V bremser bruges ikke på racercykler men derimod på en masse citybikes, elcykler, børnecykler og mountainbikes. Fælgbremser til racercykler kan du finde i denne kategori https://boerkopcykler.dk/bremse-komponenter/bremsekl%C3%B8r

Hvordan skal man vedligeholde en v bremse?

Det er en god ide at smører V-bremsen inde ved studsen med lidt tynd olie en gang i mellem, du skal bare dryppe et par dråber i udefra. Det skal nok trække ned. 

Udover det er en god ide at smører ved "svanehalsen" også. Svanehalsen er den metalbukning som wiren føres igennem lige inden den går ned i v bremsen.

Når du montere en ny v bremse så er det en god idé at smører lidt fedt på studserne på forgaflen.

 

Er du i tvivl om hvilken v bremse du skal vælge til din cykel, så skriv til os på info@boerkopcykler.dk eller ting til os på 75867228. Vi er klar til at hjælpe.