Ure

Henter data.
  Tilbud

  GARMIN Vivoactive 3 WW Black Silicone

  Vejl. pris: 2.799,00 DKK 2.699,00 DKK

   Ure

   Et godt ur er en god ting at eje! Og det er der flere grunde til. Efterhånden har forskellige producenter udviklet ure, med et væld af funktioner – og mange af dem træningsrelevante. Det betyder at uret både kan bruges som en træningsmakker, men også som et praktisk hverdags værktøj.

   Dertil er nogle ure tæt forbundet med stil – og det gælder naturligvis også for cykelryttere. For hvad er en cykelrytter uden god stil egentlig når det kommer til stykket?

   Aktivitets uret

   Der findes efterhånden mange forskellige ure der kan måle din aktivitet og med forskelligt formål – lige fra rene løbeure, multisportsure og almindelig daglig aktivitet. En producent som Garmin har stået for mange forskellige modeller – blandt andet Vivoactive-serien. Vivoactive er et GPS baseretur, der giver brugeren et hav af muligheder og informationer.

   Uret giver dig mulighed for at følge den daglige aktivitet i form af skridt og puls, men også måle på mere reelle træningsaktiviteter.

   Pulsen måles via en håndledsbaseret sensor og der er således ikke behov for det klassiske pulsbælte. På baggrund af den aktivitet og datauret indsamler giver det et estimeret bud på Vo2Max og restitution som følge af aktiviteterne. Med sådan et ur kommer man altså tættere på sin egen aktivitet og kan optimere sin træning og hverdag.

   Rolex? Omega? Bianchi?

   Vi er måske mest vant til at de to første mærker bliver nævnt, når snakken falder på flotte ure. Men når du går ud i garagen og betragter dinmint-grønne Bianchi Oltre XR3 – en cykel du i øvrigtig kan finde i Børkopssortiment – hvad passer så bedre på håndleddet end et Bianchi ChronographEB1001 i samme klassiske Bianchi farve? Ikke særlig meget.

   Dette ur er målrettet cykelentusiasten med en forkærlighed for det italienske mærke der i mange år har tilhørt den absolutte topklasse indenfor cykling. Uret er schweizisk fremstillet og med sit enkle, elegante ydre er det med til at hæve niveauet på enhver Lirens cykelmand.